Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwkmwsdew

Play to oszuści!!!! Chce sie przeniesc do innej sieci na karte- jaka polecacie?

Polecane posty

Gość dwkmwsdew

Non stop mam problemy jak przenioslam sie do Playa. OSZUKUJA TAM STRASZNIE!!! Promocje jakie sa w ogole nie dzialaja, kase pobieraja z konta nie wiadpomo za co nawet! Nie chce juz wiecej byc w tym gownie. Co polecacie innego- na karte??

Gość lalasss
zdecydowanie orange :)

Mam orange od prawie 8 lat, tyle że od 3 mixa i nie narzekam. Tu wszystko jest jasne i przejrzyste, tyle że zależy na czym Ci zależy, smsy, rozmowy, internet ? No i zależy gdzie masz większość znajomych

Gość dwkmwsdew
Zalezy mi na tanich rozmowach i darmowych smsach

Gość do studio ...
ja sie przenioslem z PLAYA do ORANGE. Tez czesto nie wiedzialam za co place ;/ Mialam miec sekundowe naliczanie - nie mailam, mialam miec minute darmowa za kazde 2minuty przychodzace - nie mialam. Musialam dzwonic do biury obslugi i prosic sie by to laskawie uruchomili. Do tego zasieg, na poczatku nie narzekalam, bo studiowalam w duzym miescie, wiec zasieg byl cudowny. Gdy wrocilam do mojego miasta tragedia - nie mialam zasiegu :( a nie mieszkam na jakims zadupiu ;/ Oczywiscie chcialam przerwac umowe z ich winy, bo jak podpisywalam z nimi umowe na tej mapce zasiegu mialam "super zasieg". Znalezli jakas wymowke ... A najsmieszniejsze bylo rozwiazanie z nimi umowy. Nie mozna tego zrobic w SALONIE :) Znaczy mozna pobrac tam pismo i trzeba wyslac do siedziby :) smiech na sali ... a i jeszcze na koniec mnie wkurzyli. Na tym pisemku o rozwiazanie umowy, byl podpunkt czy chce miec ten telefon NA KARTE. Oczywiscie zaznaczylam, ze nie chce. i co dostalam od nich odpowiedz ze umowa rozwiazuje sie w dniu xx, ale ze przenosza MOJ NUMER NA KARTE. Jesli nie chce by byl aktywny nie powinnam dzwonic iles tam czasu. Nosz KUWA ... Orange mam miesiecy narazie nie narzekam :) Zasieg mam wszedzie :)

Gość do studio ...
przepraszam za literowki :o

Gość lemon tree
Ja polecam Heyah, mam tam kartę prawie od początku ich istnienia i jestem b. zadowolona. Często jest podwójne doładowanie, wtedy ładuję kartę za 100 zł i jak tak sobie policzę ile wydaję na telefon miesięcznie to może z 10 zł.. Jest tanio, mnóstwo różnych ofert/promocji do wyboru do koloru, nie zamieniłabym tej sieci na inną :)

Gość ja jesstem w plusie od 10 lat
Smsy mozna wysyłać za darmo z komputera na telkefon. Podobno najdroższa sieć, ale mi ona odpowiada. A wiecie czym mnie przekonali? Kiedyś była taka sprawa, poszukiwali kogoś, no policja poszukiwała abonenta. W innych stacjach podawali numery policji i dane abonenta, a w plusie nie!!! I bardzo dobrze. To znaczy, że są kompetentni i jest tajemnica. No i tak trzymać. Od 10 lat jestem w plusie i będę. I nic tego nie zmieni. Bo ja nie lubię jak szasta się moimi danymi na lewo i prawo. :) +

Gość ja jesstem w plusie od 10 lat
no dla recydywy to jest dobre , a ja jestem dziwką i nie chce żeby każdy miał mój numer

Gość nie dla recydywy ty tempaku
bo ja mialam przeprawe z zazdrosnym niedoszlym chlopakiem. Ubzdural sobie ze bede z nim w lozku. Znal tylko moj numer i robil wszysstko zeby dostac moj adres, nawet latal na policje zeby m,nie dorwac. Dla takich chorych meneli plus mowi NIE!!!!!!I policja nic tu im nie pomoze.

Gość gość
play to syf i kanciarze .... lte bez limitu to sciema !!!!!! nabijają w butelke

Gość darek67
Skończyłami się umowa a miałem na koncie 40pln zabrali bo tak mają w umowie złodzieje i oszusci.

Gość darek67
Skończyłami się umowa a miałem na koncie 40pln zabrali bo tak mają w umowie złodzieje i oszusci. Doładowałem za 25pln bo przysłali smsa że zablokują połączenia bach i zabrali mi to doładowanie złodzieje internauci ostrzegajcie innych przed Play

Gość gość
Ja wlasnie do play przeszedlem bo mnie inni wnerwiali i okradali. W play place 30 zl miesiecznie i mam za to 2 gb netu, smsy za darmo wszedzie, darmowe rozmowy w play i 100 min do reszty.

Gość mlody 2018
telefonia komurkowa play to oszuscij i zlodzieje i oszukuja swojch kilietow siecij play , ma telefon zarejestrowany na karte , na koncie telefonu ponad 40 zl na koncie od lutego , jak chcialem doladowac telefon komurkowy na karte play za 30 zl to ci zoldzieje telefnij komurkowej zablokowali mi telefon komurkowy bez zgody wlasciciela telefonu komurkowego play - to jest zlodziejstwo i wielkie oszustwo telekomunikacyjne w polsce calej - teraz powine zajac sie sluzby CBA warszawie i polsce cale ....

Gość gość
przeniosłam z play do Orange :-)

Gość gość
Oczywiście że play to oszuści.Byłam w Turcji.Po tygodniowym pobycie otrzymałam rachunek na 700 zł.Piszę o tym,żeby ostrzec innych ,że należy wyłączyć transmisję danych przed wylotem.

Gość gość
dajedupy.pl tam sobie napisz

Gość gość
ja przeniosłam się z play do mobile vikings i jest o niebo lepiej mimo że to na tych samych nadajnikach :)

Gość gość
Dla mnie Orange jest najgorszy. Najlepszy Play i plus