Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pitole mam dość!

OLAŁ MNIE!! :(

Polecane posty

Gość ja pitole mam dość!
powiedziałam abyś spierdalał, bno juz mnie wkurwiasz:O Ja sie boję jego reakcji i ze powie kolegom i bd sie nabijali. nie wiem czemu ale mam takie chore mysli

:O..... Przeciez nie jest jeszcze za późno!:P działaj;) Sorrki, obiad mam. Bedę później jeszcze. A nadwaga sie przejmuj, ja np. lubie dziewczyny troche puszyste nawet, nie takie szkielety, więc nie pekaj, bo inni tez lubieją.

Gość ja pitole mam dość!
no moj akurat lubi , każe mi jeść sloninę i to kilo dziennie bym była ponętna tak jak on tego chce

Gość ja pitole mam dość!
to podszyw stwierdził ze mam nadwage. jestem taka w sam raz... :) ok, smacznego zycze:) zapraszm Cie tutaj, naprawde nie mam z kim pogadac o tym:(

Gość ja pitole mam dość!
ok, zaczerniłam nick, teraz podszywie możesz mnie pocałowac w d*** :D

Jakie to wspieranie - po prostu tez przechodziłem takie etapy w życiu:) Jestem chyba pare lat starszy od Ciebie, więc chciałem Ci poradzić i dodac otuchy.

no ja mam 17 (pewnie taraz polecą teksty- od ksiazek itp):D Ale i tak dziękuję, co zrobię- tego nie wiem :O jestem wsciekłą na siebie ze nic sama nie potrafie zrobic, a chce:( czekam az samo z nieba spadnie:O

Ładnie to ujęłaś:"..od niepamietnych czasów"..fajnie!:) Takie stwierdzenie to dość dziwnie brzmi. Bo pamięć masz dobrą, a tych lat do tyłu, tych w których mogli chłopcy Ci sie podobac, to chyba aż tak duzo nie upłynęło jeszcze??:)

Wiesz co??? Nic więcej nie pomoże jak tylko mocne postanowienie dokonania tego czynu.:) Bo to jest powazny wyczyn takie przełamanie się. Ale dasz radę...:)

A dlaczego ktoś by chciał Cie TYLKO do książek naganiać??? Przeciez w tym wieku to i książki i przyjaźń z chłopcami, i pierwsze powazniejsze uczucia się zdarzają, normalnie. Tylko idiota by mógł zabraniac Ci przyjaźnienia się z kimkolwiek.:)

no faktycznie, źle napisałam:D ok wezme sie w garsc,, juz mamm pewien plan:D Jeszcze raz dziekuje, a teraz zmykam stąd bo wyjezdzam na urodziny:) Miło mi sie pisało z Tobą:D Paaaa:*

Gość ja pitole mam dość!
co za czarny debil się pode mnie podszywa?niech mnie ktoś poderwie wreszciew, po to załozyłam ten topik

Gość zggaga
A ja napisałam do chłopaka, który dzień w dzień w szkole na mnie zerkał. Nie napisałam tam jakoś żeby sie wystraszył albo coś.. ale no cóż nie odpisał mi.. a na portalu był.. więc olał mnie.. bywa