Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaarrrrrrrrollllllcccccccx\

xxxxxxxxxxxxNIEUDANA MILOSCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Polecane posty

Hej wam jestem z dziewczyna 4 lata zachowuje sie tak jakby sama niewiedziala czego chce od zycia kiedys zerwałem znia bo to wszystko zaczelo wydawac mi sie bez sesnsu niebylismy z soba 3 tygodnie latwo jest powiedziec gorzej cos zrobic.......gdy wrociłem doniej chcialem wszystko naprawic szukalem czegos co nas jeszcze bardziej przy sobie utrzyma ...... a ona przed weselem mojego woja mowi mi ze chciałaby zrobic sobie przerwe bo nawet gdy jest zemna to mysli o tym kims innym pozniej m i mowi jak sie wkurzyłem ze zartuje???? przez cały czas nosi tel przy tylku a wczoraj byla taka sytuacja ze bylem uniej w lazience szykowałem sie na dyskoteke a tu slysze wibracje ze przyszed sms patrze podpisan wiadomosc praca marysia ale czytam ze to jest koles dzwonie i mowie zeby przestał pisaac z moja dziewczyna jak go ryj nieswedzi.....wylecialałem od niej jak burza pojechalem na dyskoteke nie bawilem sie z innymi dziewczynami bo nawet niemialem nastroju....wygadalem sie kolegom poczulem sie lepiej wypilem troche piwek patrze ktos mnie zaczepia a to ona i tak stala jakby miała sie rozerwac niewiedziała gdzie ma isc ja jej powiedzialem że chce kogos kto naprawde bedzie mnie kochal i byc tym kims naprawde szczesliwym a nie coraz jestem przygnebiony a dla niej wazniejsze jest zdanie kolezanek bo jak jej powiedzialem zeby mnie pocałowała przy swoich kolezankach to odmowila bonapewno jakis glupot nagadala nie myslcie ze jestem jakis brzydki jestem przystojny.....kocham ją i cieżko jest mi sie tak oderwać od niej byli byscieskims takim????????/?????????

Gość doktórka nałók medycznyh
poczekaj aż skonczycie 18 lat :) i dorośniecie! Narazie do nauki!!!!!!

Gość ona8787
nie kocha cie zerwij z nia i znajdz sobie normalna

ona ma 20 lat i chyba naprawde niewie co to jest zwiazekzerwac o tak latwo powiedziec.....................