Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marty's fact

KOCHA MNIE NAD ŻYCCIE, ROBI DLA MNIE WSZYSTKO, ALE....W ŁÓŻKU OPADA MU... :-(

Polecane posty

Gość marty's fact

jestem zalamana i przez to wszystko czuje sie nieatrakcyjna, choc mam powodzenie u innych. nalezalam zawsze do tych fajnych lasek... a jemu opada :-( rozkreci sie, jest ok przez chwile, a potem...mięknie :-( :-( pewnie niedlugo bedzie sobie szukal innych do seksu :'-( :-( czemu tak jest...????? :-( :-(

Gość marty's fact
no niech sie ktos wypowie, najlepiej jakis facet....

Gość ooopssssssssssssssssss
pewnie masz jakieś sęki a tak nima zadnej dziury

Gość marty's fact
znamy sie rok, polaczyla nas dzika namietnosc, po jakims czasie naturalnie troche opadla. jest moja miloscia i ja jego. na kazdym kroku daje mi dowody swojej milosci.... seksu jakby troche mniej, ale jest duzo bliskosci, nie potrafimy byc od siebie daleko, daje mi ogrom czulosci, ale w sytuacjach intymnych ostatnio jego ptak mu opada :-( :-( :-( czy to znaczy,ze juz mnie nie chce, nie pociagam go itp...??? :-( :-( jestem naprawde zalamana......

Gość martys fact
on ma dopiero 24 lata. z poprzednim partnerem kochalam sie nawet kilka razy w nocy. podniecalam go do granic.... dlaczego tak jest??????? :-( :-(

Gość martys fact
????????????????????????????

Gość nika23
aahhahahaha !!! tez miałam takiego goscia!!! przez 3 lata bylismy razem i tez był z nim tzn z jego ptaszkiem problem wszystko ładnie pieknie na poczatku a potem totalny nie wypał!! i musiałam inaczej działac .. i ok było i znowu.. uwiez mi dziewczyno ze czynnosci zeby sie pokochac musiałam kilkokrotnie wykonywac zeby go pobudzac od nowa.. daj spokuj porazka jak nic..nawet juz mu sexuologa proponowałam ze z nim pojde albo jakiegos lekaza nobo to nie dowiary było zeby chlopak 22 wtedy miał lata zeby miał problemy zz....przedwczesny impotent!!?? a po jakims czasie odechciało mi sie z nim kochac to robił mi awanture czy mam kogos innego!bo ja wolałam zeby mnie zadowolił inaczej bo to mu lepiej wychodziło niz cały akt miłosny..ale to było i mineło uff

Gość ooopssssssssssssssssss
bo to byl matrix

Gość martys fact
ok, ale jak on ci ten stan tlumaczyl??? ja mojego kocham nad zycie. nic mu nie brakuje, nie ma zadnych kompleksow, jest baaaardzo przystojny, ma cudowny, dosc duzy "sprzet". nie wiem, skad sie to bierze :-0 ja moze nie mam figury modelki, ale nalezalam zawze do tych ladniutkich dziewczyn. no i jak sie poznalismy, to non stop sie kochalismy. co jest nie tak teraz?? :-( doluje sie, ze juz mu sie nie podobam :-0 :-0 :-(

Gość nika23
moze sprobujcie innej pozycji.. pytaj czego pragnie, jak go piescic i dotykac.. ja sie pytałam..albo poprostu porozmawiajcie o jego problemie ..zapytaj czy sie mu znudziłas w sensie łuzkowym i wizualnym.. nie krepuj sie rozmawiac.. albo tak jak ja zaproponuj lekarza

Gość martys fact
ok, ale co on ci na te sytuacje odpowiadal?? co podawal za przyczyne???

Gość nika23
poprostu nie wiedział co powiedziec.. glupio mu sie robiło..przepraszał mnie

Gość nika23
albo dostawał przedwczesie:/ minuta i juz po.. a juz za drugim razem to juz ciezko bylo.. ehh takie miałam bujne zycie erotyczne:/ zenada ..

Gość martys fact
:-0 :-0 ja mojego zbyt bardzo kocham, aby go zostawiac z takiego powodu. mam nadzieje, ze czasem sie bedzie odblokowywal jakos.... kurcze....co moze byc tego przyczyna.....