Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona1988l

Brazowe plamienie..

Polecane posty

Gość Wiki 111
A wcześniej kochalas się bez zabezpieczenia?

Ostro sie piescilismy.. bylo to 28 sierpnia , pozniej dostalam normalny okres w terminie , a teraz zamiast okresu to plamienie.. nie wiem co jest grane , robilam test wyszedl negatywny

Gość Wiki 111
Kobito to ze stresu tak się robi. Chyba za dużo o tej sytuacji myślisz.

Gość Wiki 111
No napewno. I wiem jak się czujesz bo ja przeżywam teraz to samo, z tym wyjątkiem że boję się zrobić test :-( i ja najpierw miałam takie planienie a potem dwa normalne okresy, i teraz czekam na kolejny:-)

Gość Wiki 111
Tylko że ja mam jakieś urojenia że jestem:-( tak się boję :-(

Gość Wiki 111
Też się pieściłam a w zasadzie robiłam chłopakowi dobrze i wytrysnął ale do ust :-( boję się że mogło zostać trochę nasienia i jak mnie tam dotknął to mogłam zajść w ciążę.

Gość Wiki 111
No o właśnie takie:-( i taki twardy i wypukły brzuch mi się zrobił a na dodatek mam jeszcze trochę tłuszczyku bo nie jestem najszczuplejsza:-( i ta senność i zmęczenie:-(

Gość Wiki 111
No napewno nie:-) nie martw się. A pytałaś go czy czasem nie 'popuściło' mu? Bo we mnie też zaczynał ale nie dało rady . Mam stracha że mógł mnie zapłodnić:-(

Gość Wiki 111
Heh... Jeśli ktoś nie przeszedł przez taki problem to poprostu nie wie i nie zrozumie i potrafi dawać rady typu-jesteś za młoda, gdzie ty byłaś jak o takich rzeczach uczyli itp.

Gość Wiki 111
Może warto mu powiedzieć o swoich wątpliwościach, porozmawiać o tej sytuacji:-) to napewno może coś pomóc. Mówiłaś swojemu chłopakowi o podejrzeniach ciąży?

Gość Wiki 111
Ja też tak czekam do kolejnego okresu, no i tym bardziej panikuje:-( bo w mojej sytuacji dziecko to wielki problem i kłopot:-( w duchu ludze się że nie mam w sobie dziecka :-)

Gość Wiki 111
Rozstaliście się? Ja czuję że Ty w ciąży nie jesteś a to planienie to tylko ze stresu. Negatywny test to kolejny dowód.

wlasnie na kafeteri wyczytalam , ze to plamienie trwajace 5 , 6 dni ( u mnie tez tak bylo) moze byc wynikiem dlugotrwalego stresu..i zmiany klimatu a ja siedzialam dwa tygodnie w tunezji , dostalam okres , a potem caly czas w stresie , ze w ciazy , moze dlatego teraz przyszlo tylko brazowe plamienie

Gość Wiki 111
Lepiej tak się nie stresować bo znowu dostaniesz planienia i wprowadzisz się w większą panikę. Ja też pewnie oszaleje, bo ja to napewno jestem w tej ciąży.

Gość Wiki 111
No właśnie, dziewczyno dalekie wyjazdy w inny klimat i stres robią swoje. Więc głowa do góry:-) ja sama ze stresu dostałam planienia trwającego tylko 3 dni:-(

Gość Wiki 111
Mam ogromny lęk przed ujrzeniem dwóch kresek na teście :-( to jest silniejsze niż wszystko. I każdy śmieje się że jestem głupia że testu sobie nie zrobię, ale ja się poprostu boję. No i wyczytałam że nawet w ciąży okres jest możliwy:-(

Gość Wiki 111
To planienie jest ze stresu ;-) spokojna głowa:-) też bym chciała ujrzeć negatywny test :-)

Gość Wiki 111
Najgorzej martwi mnie ten brzuch, senność i zmęczenie. I to uczucie jakbym miała coś w brzuchu. Co prawda parę miesięcy przed tym zdarzeniem cierpiałam na senność i zmęczenie ale wtedy przeżywałam wielki kłopot. I ten brzuch taki twardy:-(