Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona1988l

Brazowe plamienie..

Polecane posty

Gość lepiej się zbadajcie
Wcześniej też miałam niezłą obsesję że może to ciąża. Wmawiałam sobie że urósł mi brzuch, że ma większe piersi, że mam mdłości i takie tam :)

Gość Wiki 111
Zmartwiona- szczęściara z ciebie.

Gość Wiki 111
Ja nie mam tyle szczęścia co wy.

Gość Wiki 111
Łatwo mówić ;-)

Gość Asif
Nie mogę pojąć,dlaczego nie kupisz i nie zrobisz tego testu dziewczyno ! Przecież od prawdy nie uciekniesz,a takie gdybanie doprowadzi Cię do obsesji ! Co się stało,to się nie odstanie i jeśli brałaś pod uwagę,że kochając się bez zabezpieczeń możesz zostać mamą,to weź pod uwagę fakt,że im dłużej zwlekasz,to może być gorzej dla Ciebie samej i maleństwa,o ile w Tobie jest.najgorszy jest fakt,że takie osoby jak Ty,które się stresują,denerwują,nie zażywają kwasy foliowego,co jest przyczyną wielu chorób i zniekształceń dziecka,spowodowane są takim zachowaniem.weź się w garść,nie gdybaj,tylko kup ten test,albo idź do lekarza!

Gość Wiki 111
Nie chce tego dziecka i tyle! Każdy jest mądry jak tego nie przeżył.

Gość Asif
przestań w końcu myśleć tylko o sobie i swoim strachu,tylko weź się za siebie i zrób ten test ! ja jak zaszłam w ciążę,to nie miałam okresu,tylko plamienia,w dzień kiedy miałam mieć okres,pobolewał mnie brzuch,ale tak inaczej i kiedy zrobiłam test to dopiero wynik miałam kilka dni po spodziewanej miesiączce ! także test od razu nie jest jednoznaczny.

Gość Asif
ja też wiele rzeczy nie chcę,ale kiedy uprawiałaś sex bez zabezpieczeń trzeba było o tym myśleć.Każdy jest mądry na swój sposób i nikt za Ciebie tego nie zrobi,bądź odpowiedzialna i zmierz się z tym kobietoooo !

Gość u mnie od pewnego czasu
brazowe plamienia sa oznaka zblizajacego sie okresu. swoja droga, Asif ma racje-zrob Wiki ten test bo wybacz, ale zachowujesz sie jak gowniara. A i nie pisz, ze nie wiem jak to jest bo doskonale wiem i sama bywalam taka nieodpowiedzialna ale jednak kiedy podejrzewalam ciaze to szybko robilam test zeby wiedziec jak najszybciej. Widocznie Ty jestes masochistka ktora lubi sie zadreczac

Gość Wiki 111
Nawet do stosunku nie doszło!

Gość Asif
a co do przeżycia,to ty jeszcze mało wiesz,bo ja w przeciwieństwie do Ciebie pragnęłam tego dziecka i je doniosła,ale Bóg mi je zabrał,także nie pisz głupot i dla dobra tego dziecka idź do lekarza,albo zrób ten test,bo narobisz sobie jeszcze większej bidy dziewczyno ! przestań myśleć jaka to jesteś biedna,bo szkoda mi ciebie nie jest,martwię się tylko o to dziecko,najgorsze kiedy trafi na takich,którzy zwyczajną głupotą się posługują,a potem płaczą i zwalają całą winę na te bezbronne istoty.Trochę pokory i mądrości ci życzę.

Gość Wiki 111
Kurde nawet nie stać mnie na dziecko! I jak ktoś jest taki mądry to niech mi pomoże! Łatwo jest mówić każdemu, a ja nie jedną historię przeszłam choć jestem młoda!

Gość Asif
mnie też nie stać ! ja nie pracuję,ale nie narzekam i szukam ciągle jakiegoś zatrudnienia,by w końcu móc zbudować rodzinę i zapewnić jej byt.Każdy by tylko chciał,by mu pomóc,najlepiej by nic nie robił,użalał się nad sobą,a inni będą sponsorować czyjeś życie.tez nie wyszłam z rodziny bogatej,mój partner zarabia tyle co zwykły robol i jakoś dajemy radę.

Gość Wiki 111
Wcale nie! Ja jeszcze do szkoły chodzę, a tam to mnie wyśmieja że chodzę z brzuchem!

idz po ten zasrany test!!! Obys w ciazy nie byla bo na matke ewidentnie sie nie nadajesz i daj sobie na wstrzymanie z sexem albo chociaz dowiedz sie conieco o antykoncepcji

Gość Wiki 111
18. Zaraz pewnie usłysze że gówniara za seks się bierze jak jest głupia.

Gość Asif
a doszło do całkowitego zbliżenia ? doszedł w tobie ?

Gość Asif
kiedy powinnaś mieć okres i jak długo nie krwawisz ?? podaj mi dokładną datę ostatniej miesiączki

Gość Wiki 111
Asif. - było tak najpierw zrobiłam chłopakowi dobrze, doszedł w ustach, wydaje mi się że wszystko zlizałam, a po 10 minutach chciał wejść i prawie wchodził ale nie pozwoliłam bo po pierwsze bolało bo byłam dziewica a po drugie nie miał gumki. I tylko tyle.

a co? moze jestes odpowiedzialna? nie dosyc, ze bierzesz sie za sex bez zabezpieczenia nie majac w planach dziecka to jeszcze teraz czekam niewiadomo na co, nie majac w dodatku swiadomosci, ze w razie gdybys zaszla, musisz szczegolnie o siebie zadbac. wiec?

Gość Asif
nie sądzę by doszło do zapłodnienia,napisz mi datę ostatniej miesiączki

Gość Asif
jeśli Ci zapewnię że nie jesteś w ciąży,to zrobisz ten test ? dla własnego spokoju i zdrowia ?

Gość Wiki 111
Miesiączki od tamtego czasu miałam 3. Każda ani trochę się nie spóźniła. Tylko pierwsza to było takie planienie chyba ze stresu. A ta ostatnia miałam 24 września i trwała 3 dni a reszta dni to planienia

Gość Wiki 111
Z początku okres trwał 4 dni a resztę dni to planienia, potem raz dłużej a ostatnio to nie zwracałam uwagi ale chyba krócej i nie był tak bolesny, ale to było przed tym niby stosunkiem.

Gość Wiki 111
Już dawno chciałam kupić ten test, ale jak zwykle jak się zdecydowałam to zaraz obleciał mnie strach. No i nie mam żadnej wydzieliny ani upławów, mam sucho tak jak przed okresem który powinien w następnym tygodniu nadejść.