Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem zbyt głupia

Daję mu się wykorzystywać... i do tego wciągam jeszcze mojego ojca

Polecane posty

Gość Jestem zbyt głupia

Teraz już wiem jaka jestem głupia... Mam chłopaka który ma 22 lata w tej chwili nie pracuje wcześniej pracował na budowie teraz raczej już nie bo nie mam roboty tylko siedzi w domu raz czy 2 w tyg się zdarzy że pójdzie do roboty. A ja głupia daję się wykorzystywać ponieważ robi dla niego wszystko nawet doszło do tego że prosiłam mojego ojca o to by dał mu paliwo do samochodu. Pierwszym razem dał mu ponad 10 litry jak byliśmy nad jeziorem chłopak wtedy nie miał (zaczynam w to wątpić) pieniędzy miał tylko 50 zł więc wszystko ja fundowałam. W czwartek chciałam jechać z nim do dentysty bo miałam wizytę na 18 i bałam się sama jechać busem bo w mojej okolicy grasuje gwałciciel więc dlatego poprosiłam chłopaka o ty by ze mną pojechał zaczął mówić że nie ma pieniędzy na paliwo... itd. to ja oczywiście poleciałam do tatusia i powiedziałam o co chodzi to on oczywiście swojej głupiej córeczce dał 10 litry paliwa (Ropa) i jak chłopakowi powiedziałam o tym że tata daje paliwo to od razu się zgodził a tak kręcił nosem... Paliwo wziął w piątek i myślałam że jak dostał tyle paliwa to że gdzies pojedziemy na jakąś dyskotekę... ale on nic nie proponował to i ja siedziałam cicho... I dzisiaj mam mecz i nie chce mi sie siedziec w domu to powiedziałam mu że może przyjechać wcześniej po mnie to z nim pojadę... a on na to nie bo przecież paliwa będzie miał mało i nie starczy mu żeby przyjechać do mnie w środę.... Przepraszam... Chciałam się tylko wygadać...

Gość Jestem zbyt głupia
chyba wezme rower i przyjade na sankach do niego

Gość ojojojojojojojoj....
chciałaś się tylko wygadać czy może jednak coś z tym zrobisz? Lubisz być sponsorką? Chłopak nie ma krzty poczucia wstydu, ja pierdzielę... Kopnij go w dupe, on ma dwie zdrowe ręce, nogi, jest młody a siedzi na tyłku i ciągnie od Ciebie kasę, wstyd! A Ty też nie lepsza, jak możesz mu nawet nie zwracać uwagi? Powiedz mu dokładnie to co tutaj napisałaś, bo to jakieś chore...

Chłopak mało dojrzały i odpowiedzialny. Daleko od siebie mieszkacie? Ale cóż można wymagać od 22 latka. Rzadko zdarzają się w tym wieku odpowiedzialni mężczyźni.

Pracował wcześniej cały czas jak miał robotę... Kupił samochód (część pieniędzy pożyczył od siostry) i przez 2 miesiące odsawal jej te pieniądze i teraz został bez grosza... Mieszkamy od siebie jakies 20 km

Może szuka tylko "słownie", jeśli wiesz o czym mówię. Na pewno jest Mu tak wygodnie.

Gość kasjaaaaa
ja pierd....le! co za facet. powiedz mu zeby szedl do roboty! nie tylko na budowie jest praca. moze w supermarkecie rozkladac towar, moze pracowac jako kierowca, moze malowac mieszkania. wiele jest mozliwosci!!! mow mu o pracy ciagle. niech sie za cos wezmie oferma a nie wola na dziewczyne!!!! nieudacznik zyciowy!masakra