Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jestem po drugiej randce ... Co robić dalej?

Polecane posty

Gość Zielona Łąka
Chyba raczej sam się musisz z nią oswajać. A myślisz, że inni ludzie czytają drugim w myślach albo są na tyle kumaci, że po sposobie patrzenia czy gestach na 100% mogą określić kim są dla dziewczyny? Musisz zrobić następny krok i zobaczyć jak zareaguje. Dawano ci już b. dobre rady co i jak zrobić, tylko nie myśl o tym teraz jak to wykonasz tylko po prostu przy następnym spotkaniu to zrób.

Gość TH is IT CK
Ja żyje z dnia na dzień jakoś czas leci i zbliża mnie do wolności

Gość 2 live 2 die
Stalingrad - może też być tak, że ten lis ucieknie nawet po kilku miesiącach oswajania

Gość Zielona Łąka
poza tym można być szczęśliwym niezależnie od innych ludzi Ale to niepełne szczęście i tego się trzymam. No chyba, że ktoś jest dziwakiem i pełnię szczęścia odczuwa tylko w samotności, ale to skrajne przypadki psychopatii (czy czegoś).

Gość TH is IT CK
Jak się na tym nie zna to nic nie zrobi. A jak ona go nie chce to co zrobić popsuje sobie tylko zdrowie psychiczne

Gość 2 live 2 die
Zielona Łąka - jak najbardziej pełne poza tym moim zdaniem dopiero będąc w pełni szczęśliwym sam ze sobą można kochać nieegoistycznie

Gość srakcza-tatarak
STALINGRAD ONA CI NIE DAŁA DO ZROZUMIENIA KIM DLA NIEJ JESTEŚ, BO NIE WYKONAŁEŚ NIC PONAD ZWYKŁE KUMPELSTWO.

Gość TH is IT CK
chcesz zaruchać ? odpuść ją i nie szukaj dziewczyny

Gość Zielona Łąka
Będzie jak nie zrobisz następnego kroku. Sam na siebie sprowadzisz tą znajomość na etap kumplowania się. A może chcesz tego, bo się boisz?

Gość TH is IT CK
i co się robi żeby ją wyruchać a nie być tylko kumplem ? może dla was to łatwe ale jak ktoś nic nie wie to skąd ma wiedzieć co ma robić

Gość Zielona Łąka
*na siebie wykreślić Co sądzisz o naszych radach, co zamierzasz zrobić? :classic_cool:

Gość TH is IT CK
Włóż jej penisa do pochwy i tyle Co sie zastanawiasz Ale pozniej moze wyjsc na to ze to byl gwałt Takze nie radze Bo skonczysz jak Darker dawny Lelouchepelouche Próba samóbojstwa dwa razy

TH is IT CK Piszesz, jaki ty jesteś dobry i wartościowy, jednak jak czytam Twoje wulgarne posty, to odnoszę odwrotne wrażenie. Jesteś tylko frustratem, który aż płonie z nienawiści do wszystkich tych, którym się życie uczuciowe chociaż odrobinę udaje. Masz żal do wszystkich kobiet na świecie, bo Cię kilka nie zechciało.

Gość TH is IT CK
Niby gdzie ? zawsze pisze dobrze.

To Tobie się wydaje, że piszesz dobrze. I chyba tylko Tobie. Wystarczy prześledzić ten topik, żeby zobaczyć jaki jesteś ograniczony, pełen złości i żalu do świata. Tylko na tym forum nikt Ci kopa w tyłek nie dał (może powinien), więc zastanów się nad swoimi żałosnymi tekstami. Pewnie dlatego tak Ci ciężko z kobietami, bo nikt nie lubi jak facet zachowuje się tak jak Ty.

Gość hej ty TH is IT CK
np. "kobiety to suki" coś z twoją głową nie tak! jeśli dostaniesz dziewczynę to będzie miała z tobą ciężkie życie z twoją psychopatią

Gość TH is IT CK
Dziewczyna będzie miala ze mna dobrze ale nie chce bo widzi brzydala. Może jakaś będzie chciala mnie odkryć i nie przejmować się otoczeniem które będzie nas widzoalo

Gość hej ty TH is IT CK
ale niby gdzie?? spotkasz ją w realu czy zainteresujesz się jakąś dupą w necie? sama jakaś będzie chciała cię poderwać?? JAK SKORO JESTEŚ BRZYDKI??? JAK NIE BĘDZIESZ NIC INICJOWAŁ TO BĘDZIESZ MIAŁ GÓWNO NIE DZIEWCZYNĘ

TH is IT CK Nie będziesz miał żadnej, bo nie dość, że jesteś brzydki jak twierdzisz, to pewnie przy niej wypalisz na dzień dobry, że kobiety to suki, tak samo jak tu na forum. Więc babka weźmie w tył zwrot i tyleś ją widział. Ale nie, panowie na naszym forum to jeszcze sami chcieliby być wyrywani, będąc przy tym nieatrakcyjnymi. Ja się pytam JAK?

Gość TH is IT CK
Nie będę nic robił bo to nie ma sensu. Nie mam zamiaru się męczyć jak ... niektórzy na tym forum wszystko sie tak potoczy ze poznam dziewczynę. nie wiem jak bo kto to moze wiedziec

Gość nie wiem co nie wiem po co ale
ten stalingrad to prawdziwy przedstawiciel osoby i niskiej samoocenie. cokolwiek powiecie on i tak wymysli cos co mogloby by przeszkoda. przede wszystkim bardzo boi sie oceny innych ludzi, jak wiadomo nie potrzebnie bo niech oni sobie mysla co chca ja i tak robie swoje. i ta swoboda potrafi zdzialac cuda, jestesmy wtedy autentyczni i wiarygodni dla innych, jestesmy soba i za to nas beda lubic

Gość TH is IT CK
oj oj Stalingrad źle z Tobą smutno mi kiedy myśe o tobie

TH is IT CK Nie rób nic- wtedy przylecą do Ciebie najlepsze polskie dziunie. Poważnie, idź zobacz przed dom- może już wyczekują, aż łaskawie pomachasz do nich z okna.

Gość TH is IT CK
Wyskocz na solo kurwo a poderżnę ci gardło a jak tchórzysz to schowaj się do trumny

Gość TH is IT CK
Jak masz odwagę to wyskocz na solo a pozbawię cię oczu, uszu i nosa ciekawe jak wtedy będzesz sie czuć

Gość TH is IT CK
Mam brzydki glos żeby "jape otworzyć"