Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jestem po drugiej randce ... Co robić dalej?

Polecane posty

Gość TH is IT CK
dusze mam piękną ale dziewczyn to nie obchodzi bo patrzą na wygląd

Gość sroka spod ogona wypadła
Masz psychopatyczne zdolności, może spróbuj to wykorzystać, np. pracując w rzeźni, w sprawach kryminalnych, usuwaj szczątki zwłok po wypadkach samochodowych. ale z czym do dziewczyn... jak trafi ci się spokojna to myślisz że jak zareaguje jak usłyszy od ciebie takie psychopatyczne naskoczenie na kogoś, choćby to był dres który chciałby pomacać twoją dziewczynę po tyłku? przerażasz, this is it ck

Gość TH is IT CK
i co ma znaczyć twój wpis jesteś zwyklą kurwą bez mózgu

TH is IT CK Tak, nikogo Twoja dusza nie obchodzi, skoro nie masz ani buzi, ani ciała, ani dobrej pracy, ani ogłady, ani pasji, ani NIC do zaoferowania. Szkoda tylko, że stać Cię na internet...

Gość TH is IT CK
Jak jakiś dres by się do niej pchał z łapami to by przez 2 minuty łapał by powietrze i albo by przezył albo nie

Gość TH is IT CK
wiadomo że liczy się tylko wygląd bo kasa to jest złudne bo kobeta wykorzustuje takiego tępaka a zdradza go na boku

This is it ck, ale ty nie zwracasz uwagi nawet jak jakaś dziewczyna na forum się tobą zainteresuje. jestem starym bywalcem kafe i widzę.

Gość TH is IT CK
żadna dziewczyna się mną nie zaintresowała ale nie mam 19 lat żeby si,e tym przehmowac wiem ze tak jest i tyle

"This is it ck, ale ty nie zwracasz uwagi nawet jak jakaś dziewczyna na forum się tobą zainteresuje" Nie mów, że takie tu są... :-0

Gość TH is IT CK
Dawałem tu swoje zdjęcie więc przez to dziewczyny stąd i tak by mnie nie chciały

Są. Ja się kiedyś interesowałam paroma jego postami dopóki nie natrafiłam też na te "kobiety to suki". no i na potwierdzenie w tym temacie. wierz lub nie, ale interesowałam się, na szczęście jakiś czarny nick mnie ostrzegł, że to psychopata.

"oj, jesteś trochę wulgarna, nieładnie." Za to Ty jesteś wzorem do naśladowania biorąc pod uwagę Twoje zacne posty. Mistrz kwiecistego języka. :)

Gość In a lovely place
Nie wiem jak zielonooka blondynka mogła się dać namówić na 3 randki z typem o charakterze Stalingrada, ale cuda widać się zdarzają (chociaż obstawiam, że po prostu wywołujesz u niej macierzyńskie uczucia :classic_cool:), może przyjdzie i czas na This Is Ita?

"ja to zupełnie co innego. jestem niegodny, nic nie warty prawik, cham i w dodatku chłop. mi wolno dużo więcej, zapłaciłem już za to swoją cenę." Sama słodycz w Tobie.

In a lovely place, osobiście wolę ciemnookie brunetki, ale skoro jakaś zielonooka blondynka daje cień szansy.

Co do macierzyńskich uczuć też się boję, ale przy niej nie robię z siebie ofiary, ale odznaczam się humorem (nawet nieco czarnym).