Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jestem po drugiej randce ... Co robić dalej?

Polecane posty

Gość 2 live 2 die
"Stalingrad Nie chce wyjść na kretyna, robić "gwałtowne ruchy"." przypuszczam, że każdy "ruch" będzie odebrany pozytywnie :) nawet gwałtowny z krytyką spotka się właśnie brak ruchu zakładając oczywiście, żeś się spodobał jak wyrywałem rok temu na dysce to nawet otwarte łapanie za dupę i tego typu "pieszczoty" nawet już przy pierwszym tańcu było odbierane przez dziewczynę pozytywnie ale ona musi na ciebie lecieć pytanie czy leci

Gość sroka spod ogona wypadła
jem kupe

Znacie sposób na pozbycie się wągrów dzień przed jakimś ważnym dniem? Słyszałem o "parówkach", ale mógłby opisać co i jak?

Gość ale kure w s ko nudzi
stalingrad:O to cud ze ma jeszcze kontakt z ta laska, moze ona lubi takich pesymistow... zajebiscie sie topic czyta, zwlaszcza jak wdajecie sie w dyskusje z tym porabancem Th is:D w sumie to mozna do niego pisac byle co, on zawsze odpisuje: juz za 2 lata spotka mnie milosc idz zjedz kupe kobiety patrza na moja zewnetrznasc a mam dobre serce wypierdalaj suko/kurwo zniszcze cie w 3sekundy :D hahahahaha tak bardzo mnie bawi ta osoba ze chce z nia pisac bez konca:D w zyciu jeszcze nie znalam czlowieka z takim skrzywionym mozgiem:D myslicie ze z czego on zyje, bo z domu chyba nie wychodzi i nie rozmawia z ludzmi?:O

Gość cioteczka samo złooo
matko, co za mękoła z ciebie. dziwie sie, że ta dziewczyna w ogóle te randki wytrzymuje. jesteś nudny jak flaki z olejem facet. zrób coś NAJPIERW z sobą a potem bierz się za dziewczyny.

Na razie robię chyba dobre wrażenie. Ratuje mnie: - jakieś poczucie humoru (chociaż jest czarne jak smoła - potrafię przy niej nawet zażartować z trądziku) - spora wiedza ogólna (może poza tematami typu lakier do paznokci się nie dogadam), którą ona też posiada - nigdy nie ma niezręcznej ciszy (zawsze ktoś ma coś do powiedzenia) Jedna randka była spontaniczna, druga umówiona. Wrażenie robię dobre, jeśli chodzi o rozmowę, ale ... Tyle jest jedna rzecz. Nie wiem kim dla niej jestem. Ładniejsza z niej dziewczyna niż przystojniejszy ze mnie facet. I nigdy nie całowałem i nie dotykałem dziewczyny. Może to głupie, ale myślę sobie, czy prostytutka nie rozwiązałaby tego problemu "nieśmiałości".

Gość do Autora.....
Stalingrad wystarczy, ze Ja pocalujesz w policzek na pozegnia i/lub przytulisz, bez przegiec na poczatku:p co do drugiego pytania czy chcialbys zeby Twoja potencjalna laska poszla na meska dziwke zeby rozwiazac problem niesmialosci???

Nie chciałbym ... ale ona raczej nieśmiała nie jest (jeśli dziewictwo i nieśmiałość są jest zależne od związku wieku i urody).

Gość TH is IT CK
Stalingrad został wychowany przez postacie z bajek. mogłby się podobać ale nei wie jak to wykorzystać

Gość TH is IT CK
Stalingrad chyba nie miał ojca nie jest samcem bałby sie włożyć penisa do jej pochwy

Gość TH is IT CK
Kto? Masz mózg, czy udajesz downa

Dla twojej wiedzy, osoby z zespołem Downa mają mózg. Myślę, że jestem inteligentnym człowiek w porównaniu z tobą, patrząc na twoje mądrości. Chcesz żyletki? Mogę tobie kupić jak chcesz.

Gość mam rade dla ciebiee
kup sobie garniera z ta szczoteczką i rób 2 razy dziennie + peeling moze glupie ale jakże skuteczne ;)

Mam zamiar z tobą parówką jutro. Tylko, co kupić i co zrobić (rumianek czy coś innego?). I jak to wygląda? Chce z wągrami (czarne kropki) powalczyć. Mam trochę antybiotyku (takiego mocnego, na receptę) i trochę pomógł.

Osobiscie parówki nie polecam... rozpulchnia twarz i nie wygląda zbyt korzystnie,ale jak uważasz.... nie koniecznie musi być napar z ziół,wystarczy jakaś duża miska,wlewasz wrzątek,nachylasz się nad tym i okrywasz ręcznikiem tył głowy tak szczelnie żeby było goraco jak w saunie:P

parówki nie polecam bo bardzo rozszerza pory i pózniej twarz wyglada jak gąbka, lepiej udac sie do specjalisty a jak masz powazne problemy to do dermatologa. Parówka ma na celu rozszerzenie porów - łatwiej wtedy oczyścić skórę . Dodaj do niej napar ze skrzypu , szałwi , rumianku ( dezynfekuje) Obetnij paznocie ,zeby nie pokaleczyć skóry . Nie wyciskaj gołymi palcami , a przez chusteczke lub gaze. Absolutnie nie ruszaj zmian ropnych , a tylko zaskórniki , które łatwo wychodzą . Jak skończysz przetrzyj twarz jakimś tonikiem z alkoholem . Nastepnie nałóż maseczkę - UWAGA ściagajacą pory - zeby powróciły do normalnego stanu po parówce . Jak widac nie tylko ja mam takie zdanie :P

Gość TH is IT CK
Jeszcze będziesz tu płakal jak Leluch a potem zamienisz się w Darkera i będziesz wszyskich obrażał

Gość romario_
nic nie rób z twarzą bo nie dość że z trądzikiem to jeszcze prawdopodobnie będzie czerwona i spuchnięta

Gość TH is IT CK
ile masz lat idz do solarium na 5 minut

Gość TH is IT CK
nic nie można zrobic niech cie zaakceptuje

ubite bialko na sztywno laczysz zmałą iloscia soku z cytryny ,nakladasz na 15 min i zmywasz ;)

Poddaje się. Ona nie jest dla mnie. Nie chce mnie. Liczyłem na coś w ten weekend, ona jest na nie. Jak ona jest, ja także jestem, Widocznie ma ważniejsze sprawy ode mnie.