Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewyrabiajaca

Samotna, momi ze w zwiazku :(

Polecane posty

Gość chocolate bunny
jak to mozliwe?

Gość tk mogą tylko kobiety

Gość twardy3xx
najchętniej gorącą 70 tką.

jestesmy razem 20 miesiecy dostalam 1 raz kwiaty nigdy nie bylismy w kinie zadnej wspolnej imprezy zadnego wspolnego wyjscia ze znajomymi kazda niedziela spedzona w mieszkaniu (ja przed TV, jego od allegro oderwac nie mozna) "kocham Cie" raz na kilka miesiecy wszystkie spotkania zalezne od niego(bo nie ma czasu, bo nie ma ochoty, bo to, bo tamto) i jak mam sie nie czuc samotna?

kochasz? wątpię jesteś pewnie z nim tylko dlatego że on się tobą zainteresował. a jakbyś chciała to byś innego, lepszego znalazła

miłość to uzależnienie od danej osoby a uzależnienia maja to do siebie że jeśli ktoś/coś nam go nie zaspokoi to szukamy kogoś/czegoś co to zrobi

mniej więcej za 4 miesiące twój organizm wydali związek chemiczny który jest uznawany za związek zakochania ;) jeśli za pół roku nadal będziesz go kochać to to jest miłość ale chyba tylko z twojej strony

mój ex też non stop na allegro siedział. "Handlował". Brał ode mnie kasę na koszulki i folię do nadruków, ale "zapominał" mi ją oddać jak już spzredał koszulki.

on siedzi i tylko oglada dzial motoryzacji. potrafi tak caly dzien. widujemy sie tylko w weekendy a on cala niedziele potrafi na allegro spedzic :(

za parę miesięcy to się rozpadnie jeśli on się nie zmieni. znajdziesz wtedy lepszego partnera i będzie ok ;)