Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko mamm

co moze to oznaczac?

Polecane posty

Gość pytanko mamm

snila mi sie przyjaciolka chora na raka. byla blada, oczy takie smutne, przestraszona. stalam naprzeciwko niej, twarza w twarz i krzycze do niej ''(imie) co ci jest? '' ''(imie) kocham cie powiedz cos! nie zostawiaj mnie!'' i nic. ani slowa. patrzyla tylko na mnie tymi smutnymi duzymi przestraszonymi oczami i cissza. ani jednego slowa. jak myslicie co to moze oznaczac?

Gość pytanko mamm
nie wierze w sny itd, ale snila mi sie pierwszy raz. boje sie ze to moze oznaczac smierc

Gość pytanko mamm
odpiszcie bo mnie to meczy:O

Gość kasiakccc
W sny powinno sie wierzyc ale nie na zasadzie-sprawdze w senniku co oznacza jesli snil mi sie slimak na przyklad tylko w tym sensie ,ze to nasza podswiadomosc czesto prubuje nam cos przez sen powiedziec.I jest tak ,ze tylko sniacy sam moze zinterpretowac swoj sen,musi pomyslec z czym dane znaki JEMU osobiscie sie kojarza,co to dla niego oznacza itp. Ale sa tez sny,ktore specjalnie nic nie znacza;np zauwazylas cos wracajac do domu z pracy,pomyslalas o tym ,z czyms ci sie to skojarzylo,potem o tym zapomnialas ale podswiadomosc pamieta i p0otem wraca to do ?Ciebie w postaci snu. Ja rowniez mialam wiele wydawalo by sie symbolicznych snow albo takich ,ze np umarl ktos mi bliski albo nawet nie bliski i w zasadzie jak sie okazalo nic to nie oznaczalo.Ale tez kilka razy zadalam swojej podswiadomosci pytanie przed snem dotyczace jakiegos problemu i dostalam we snie odpowiedz;)

Gość pytanko mamm
boje sie jej smierci. boje sie ze umrze, codziennie przed spaniem, w nocy placze. i mysli mam ze ona umiera, ze widze ja w grobie. zrobila sie slabiutka taka kruszynka i wymaga duzo mojej opieki. malo mowi. nie wiem kurde, sama nie wiem.. pierwsze skojarzenie takie, ze ona wtedy odchodzila, te jej oczy tak jakby chciala jeszcze cos powieedziec, pocieszyc, przytulic, ale nie miala sily - ta bladosc..

Gość kasiakccc
A moze rozmawialyscie o jakis chorobach ?albo o kims chorym? Albo czytalas lub slyszalas o kims ,kto stracil przyjaciela przez chorobe?Pomysl dobrze bo czasami wystarczy,zeby taka mysl przeleciala nam przez glowe prawie nie zauwazona,zapomina sie o tym a pozniej to wychodzi w postaci takiego wlasnie snu. Jak juz pisalam mi sie wiele razy snila smierc bliskich i mniej bliskich mi osob i to naprawde od dawna i nic sie nie stalo.Nie przejmuj sie:) OO-albo moze pomyslalas,ze moglabys ja stracic jako przyjaciolke?to mogla byc mala mysl ale mocna do tego uczucie i gotowe

Gość pytanko mamm
myslalam raczej ze moge stracic przez smierc. a nie ze strace przyjacciolke bo sie poklocimy, nigdy tak nie mysle, za silna przyjazn z obydwu stron.

Gość kasiakccc
Masz takie mysli wiec wychodzi to podczas snu.Pomysl czesto jest tak,ze jak ktos sie czegos boi np nie zdania egzaminu ,czegokolwiek to mu sie to sni po nocach..ale to nie znaczy,ze nie zda

Gość pytanko mamm
kurde juz glupieje. mial ktos podobna sytuacje? stalo sie cos?

Gość kasiakccc
kuzwa pisze babie ,pocieszam ja a ta nawet glupiego "dzieki" nie napisze tylko "mial ktos tak"-przeciez pisze,ze mialam i nic sie nie stalo. Myslalam ze masz z 15 lat,boisz sie wiec cie pociesze ale jakas slabo rozgarnieta jestes chyba bo wszystko ci wytlumaczylam.Ja piernicze..

Gość pytanko mamm
jestem slabo rozgarnieta bo jestem przerazona i nie mysle ! troche zrozumienia. pytam czy ktos inny tez tak mial, dziekuje za twe wypowiedzi. ale chce tez poznac zdanie innych.

Gość pytanko mamm
nie jestem baba. mam 19 lat.

Gość zbyt inteligentna tez nie
jesteś bo k...coś tam wszystko dosyć dokładnie wyjaśniła Ci.

Gość pytanko mamm
ale czy ona jest jakas wrozka? sennikiem? nie . moze komus sie cos przytrafilo po podobnym snie.. dobra niewazne.

Gość paweł222222
rak czyli nowy otwór, znaczy to , że Twój chłopak od Ciebie odejdzie bo znalazł sobie nowy otwór do zatykania

Gość pytanko mamm
nie mam chlopaka, mam przyjaciolke i musze sie nia zajac , nie czas na milosci.

Gość zbyt inteligentna tez nie
Ty jestes jakas chora:O a po co masz sie zajmowac jakos specjalnie przyjaciolka??bo mialas zly sen? dziewczyno piszesz jakbys miala 13 lat a nie 19:D

Gość pytanko mamm
po to, ze jest ciezko chora i ja kocham i martwie sie o nia i bede sie nia opiekowac ile wlezie. juz nawet tydzien u niej spie i pomagam jej mamie. ona ma 16 lat choroba spadla na nia niespodziewanie to co mam ja zostawic?

Gość pytanko mamm
moze sie napisalam pierwsze zdanie. ''snila mi sie przyjaciolka, ktora jest chora na raka'' . tak powinno byc.

Gość pytanko mamm
jestem zalamana:(

Gość pytanko mamm
napiszcie cos:(:(:( chcialabym z kims porozmawiac, boje sie o nia..