Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mattteo_waw

Podobają mi się dziewczyny zupełnie niepodobne do mnie pod względem charakteru

Polecane posty

Gość mattteo_waw

A dokładnie takie, które głównie swój czas wolny spędzają na zabawie, imprezach, flirtach - takie zazwyczaj mi się podobają. Ja mam swoje zainteresowania, pasje, uprawiam sport wyczynowo, ale jestem spokojny, nie chodzę na imprezy, obracam się głównie w środowisku chłopaków. Ogólnie zauważyłem, że większość dziewczyn potrzebuje rozrywki. Ja rzadko jestem w miejscach, gdzie się bawią, a nawet jeśli jestem, to niezbyt dobrze się czuję w nieswoich klimatach i dlatego za często nie imprezuję, bo nie lubię robić czegoś na siłę. Nie wiem właściwie jakie pytanie Wam zadać... Możliwe jest, żeby taka dziewczyna dała mi szanse? Może po prostu przez pewien okres w życiu one muszą się wyszaleć i później szukają ustatkowania? W sumie, to mam 22 lata dopiero, a oglądam się za młodszymi. Wydaje mi się też, że jestem nieco za poważny jak na swój wiek i powinienem bardziej z życia korzystać.

Gość mattteo_waw
Nikt z Was taki nie był jak ja, ale znalazł dziewczynę inną, częściej imprezująca, itd.?

Gość Ta... Ehe ehe
Moi partnerzy byli tacy sami jak ja. Nie widziałam sensu, żeby szukać takich, z którymi bym się potem nie mogła dogadać.

Gość mattteo_waw
Sam pierdolisz. Nie znasz mnie.

Gość daj se spokój
porządny z Ciebie chłopak, nie szukaj takich panienek co latają po imprezach bo: nie będziecie się poprostu dogadywać .. Ty będziesz siedział w domu a Twoja panna będzie na imprezie bawiła się z innymi.. uważam, że jesteś dojrzały jak na swój wiek więc chyba nie powinieneś oglądać sie za takimi młodymi bo one jeszcze nic w głowie nie mają.. chyba że takie co na imprezy nie chodzą

Gość mattteo_waw
Najgorsze, że takie najczęściej mi się podobają pod względem wyglądu. Oczywiście nie chodzi mi o wymalowane tipsiary, ale jak je widzę chociażby na co dzień.

Gość piczkaxxxxxxxxx
ale po co ci taka dziewczyna która lubi imprezowac ? napisałes ze takie dziewczyny podobają ci sie z CHARAKTERU (chociaz nie wiem co ma wspołnego charakter człowieka z imprezowaniem) taka dziewczyna wyciągałaby cie co sobota na impreze a ty przeciez jestes spokojny i nieswojo sie czujesz w takich klimatach ogólnie to poryte

Gość mattteo_waw
Pod względem wyglądu mi się podobają. A że byśmy się nie dogadali, to logiczne. Jakoś jeśli chodzi o wygląd, potrafię dostrzec granicę między tymi spokojnymi, a imprezowiczkami i tu nie chodzi wcale o makijaż i "zrobienie". Właśnie takie mnie bardziej pociągają.

Gość hahahahah.............
no tak pustaki w cenie tylko nie zapomnij dodac ze taka pusta lala typ blachary nie moze palic !

Gość piczkaxxxxxxxxx
ale ty nie znasz wszystkich dziewczyn na swiecie , ja np na codzien wyglądam jak imprezowa dziewczyna a na imprezy chodzic nie lubie jak kogos nie poznasz to pochopnie nie oceniaj i nie mów ta nie bo nie chodzi na imprezy , człowika trzeba poznac mi np moj chlopak na początku powiedział ze najbardziej mu sie we mnie podoba ze jetem taka delikatna i wrażlwa , a ja wcale taka nie jestem , wręcz przeciwnie , dlatego najpierw kogos poznaj a potem dopiero rozważaj kwestie czy sie dogadasz z taka dziewczyną czy nie

Gość TH is IT CK
a ja nie wiem jaką dziewczynę los dla mnie szykuje

Gość mattteo_waw
Może za często zbyt szybko oceniam ludzi.

Gość piczkaxxxxxxxxx
no na pewno, a niektórzy tez nie daja sie tak szybko poznac

Gość do piczkaxxxxxxxxx
a z iloma chlopakami spalas?