Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qewsdfsf

JESTEM ŁADNA?

Polecane posty

Gość sdcsdsfsfsdfdsssdsfdsfdfsfdsfd
jestes brzydka, na niektorych zdjeciach wygladasz jak trans:-O

jestes dzieckiem, ale widac ze w glowie ci sie troche poprzewracalo,akurat jestes w takim wieku,ze ciezko powiedziec czy ladna czy nie, bo wszystko ci dojrzewa,rosnie ...ale na kolana na pewno nie powalasz i nie mgoe patrzec na twoje kozaczki

Gość antek wawaa
jestes ladna. moze sie ustawimy?

Gość pitpot
Jesteś jeszcze bardzo młoda i w Twoim wyglądzie brakuje kobiecości. Niestety ubierasz się tak jakbyś chciała się upodobnić do chłopaków. Mogłabyś być ładna gdybyś trochę zmieniła upodobania. A tak ... jesteś nijaka

Gość antek wawaa
antekchrobry@wp.pl

"jupiiiiiiii!!!! jestem zajebiiiiiiiiisstaaaaaa" - ehhhh :O:O:O:( paprotka ci się na szawie wypierdoliła, postaw doniczke bo piasek sie pewnie sypie na dywan. ...aha i nos masz troche jak hamulec od karuzeli:D

Gość jak dla mnie
taka sobie zwykła wytapetowana małolata, przeciętna+ krótkie nogi. ale brzydka nie jesteś

Gość miss Deutschland 2011/12
nie wiem po cosie pytac na takim forum czy jestes ladna jak zauwazylas ludzie chetnie doluja i pyskuja jak przedszkolaki oczywiscie nie wszyscy wiecejwiary w siebie a jesli ci sie cos nie podoba w sobie to chrurgia plastychzna jest na tyle rozwinieta dziedzina ze uda ci sie pewne mankamenty swojej urody zmienic

Gość odpowiednie ubranie
z kazdej laski moze wiecej wyciagnac ale twoje pstre dodatki wygladaja jak z odpustu ---- rozowy sweter to chyba 12 latki ewentualnie nosza, starsze dziewczynki juz nie. aa i zrzuc oponke, pewno mama dobrze gotuje ???

Gość miss Deutschland 2011/12
po za tym uroda jest rzecza wzgledna ja jestem b.ladna a mimo to niezbyt szczesliwa