Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna na kafe

Kto pogada smutno samej

Polecane posty

Gość samotna na kafe

bo tak siedzę sobie na kafe, i zakładam topiki a one zaraz upadają, nikt nie chce na dłuższą metę gadać Na gg nie lepiej też bo mam tylko 3 osoby z których jedna nieczynna, z drugą nie mam ochoty gadać, a z 3 mam ochotę ale chyba jej nie ma, w sumie to trudno powiedzieć, bo może jest niewidoczna:P A mnie tak bardzo się chce z kimś pogadaćććć

Gość szukam prodiża
O czym chcesz gadać ?

Gość samotna na kafe
w zamian obciągnę

Gość samotna na kafe
może być i o seksie ale głownie bym chciała o problemach z nadwagą ludności w Etiopii

Gość samotna na kafe
szukam prodiża- bo ja wiem, o czymkolwiek? o tym czy ktoś też czuje się samotny w tą nudną niedzielę i co dzisiaj robicie w ogóle. czy inni też nie mają z kim pogadać na gg może być o dupie marynie,

Gość szukam prodiża
ale obciągniesz?

Gość saddsadsasad
moim zdaniem przyczyna nadwagi Etiopczykow jest to ze jedza za duzo batatow, to takie ziemniaki z cukrem.

Gość szukam prodiża
Co wy z Tym obciąganiem :O

Gość samotna na kafe
niewyrabiajaca- no jasne że chcę. Bo w ogóle smutno mi tak jakoś. Mam trochę nauki do szkoły a wcale mi się nie chce. Na kafe siedzę od 12 czy 13 chyba i jakoś się nie rozkręca, siedzę też na forum tematycznym z nadzieją że ktoś napisze nowy post albo odpowiedź do mojej a nic takiego się nie dzieje. Nie mam do kogo gęby otworzyć a ochotę na to dużą!

Gość samotna na kafe
w ogóle co robicie teraz na necie, jakie strony przeglądacie? Bo ja miałąm się brać za obejrzenie filmu a wcale mi się nie chce bo wolałąbym z kimś porozmawiać jak oglądać. czuję taką silną potrzebę socjalizacji,

Gość saddsadsasad
"Nie mam do kogo gęby otworzyć a ochotę na to dużą" sama zaczynasz pisac o obciaganiu a potem sie dziwisz :O.

Gość kortinella
TO pogadajmy:)

Gość samotna na kafe
to może zapytam- jak długo tutaj siedzicie dziś na kafe i cor obicie. Bo ja to powinnam prawidłowo się uczyć trochęa mi się nie chce, wolę bąki zbijać na necie