Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubiana przez innych

Ludzie mnie nie lubia dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gdy kogoś poznam i jesteśmy w grupie to zawsze nowopoznani ludzie dzwonia i chca sie spotykac np z moimi koleżankami a nigdy nie ze mna. Ok moze i chodzi o to ze jestem nie najpiękniejsza ale bez przesady. Chyba można mieć brzydka koleżanke? Nawet jak już się znamy dłużej to ludzie wola sie ze mna nie zaprzyjaźniac. Moje koleżanki normalnie pisza, gadaja, zapoznaja sie a ja nawet jak napisze do kogoś to otrzymuje raczej chłodna odpowiedz która ma mi sugerowac odpierdol sie :D... wiec o co chodzi? Mam 18 lat

Gość pytanie podstawowe
połykasz po lodzie?

no jestem nieśmiała ale bez przesady... co musi we mnie byc takiego odpychajacego (chodzi o charakter) że ludzi do siebie nie przyciągam?

wszystkim kolegom z pracy na powitanie zrobiłam po lodzie a mimo to mnie nie lubią wszystkim koleżankom myję szxklanki , łyżeczki i talerzyki i też mnie nie lubią co jest?

a ja bym na twoim miejscu nie narzucala sie nikomu, w koncu trafisz na odpowiednie dla siebie osoby

Gość Alett
możesz wysłać na mojego maila albo tu wrzucić link ze zdjęciem, ocenie Cię obiektywnie bo nie jestem heterykiem który patrzy tylko na kilka atutów, ani wredną laską:) jak coś to mój mail r_1111@o2.pl

to wyżej to podszyw. Ubieram sie i wyglądam normalnie. Maluje sie itp

ok... wysle ci fote na maila... jak ja sobie zrobie... to bedzie za pare dni ok?

Gość Alett
Każdemu się wydaje że ubiera się i wygląda normalnie. A może ludzie nie lubią normalnych ludzi? Naprawdę chciałbym zobaczyć Twoje zdjęcie, może coś bym Ci pomógł:)

Gość Alett
ok:) tylko wtedy przypomnij że jestes z kafeterii:) A dlaczego zajmie Ci to kilka dni?:P

Za kilka dni bo musze sobie zrobic fotke :D Nie lubie zdjec i nie mam żadnego swojego teraz na dysku.

Gość Alett
no to musisz polubić. Ja nienawidziłem zdjęć i przez to na wszystkich wychodziłem sztucznie i "nie tak". Od jakiegoś czasu staram się po prostu przyjmować robienie zdjęć przez kogoś i mam ładną galeryjkę na kompie:)

Wiec licze ze ty też sie odwdzięczysz fotka? :D

Gość Alett
dobra, ja idę spać :D no to czekam na maila i udanej niedzieli:) buziaki

Gość miszekkkk
moze jestes zimna i niedostępna ja tak mam i ludzie maja dystans do mnie jestem nieufna i często mam zgryzliwe zarty ktore uwielbiam hahah duzp mowie jestem naprawde rozgadana i roztrzepana i przez to nie mam przyjaciól mialam przyjaciolke jedyną przez 7 lat ale niestety zachowala sie bardzo niewporządku kilka razy i zerwalysmy kontakt ale zawsze ja mam w swoim sercu bo juz wiem ze z nikim sie tak nie zaprzyjaznie .

a jak Ci wyślę fotkę to się ze mną ożenisz?

Gość jestem w lekkim szoku
mieszek, jesteśmy chyba takie same :D Z tą różnicą, że mnie inni lubią i właśnie tego nie potrafię pojąć... Ps. Nie tylko jesteśmy podobne, ale ja również zerwałam kontakt ze swoją przyjaciółką

To wyżej to podszyw!!

może też dlatego że wyrywam im włosy z pod pachy zlepiam w kulkę i wkładam sobie do buzi mówiąc że bóg im wynagrodzi

Gość a ja mam zupełnie na odwrót
Ludzie mnie uwielbiają, chętnie przebywają w moim towarzystwie i powiem Ci, że czasami mam już ICH wszystkich serdecznie dość. Ciągłe telefony, spotkania, imprezki :classic_cool:, ale czasami mam ochotę poprostu pobyć sama. Zamknąć się na 4 spusty, wyłączyć telefon, leniuchować w łóżku cały weekend, bo jestem już zmęczona 😭

nie widze problemu w powiedzeniu ze w ten weekend odpoczywasz i nigdzie nie idziesz... :D