Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemnica_on

Dlaczego kobiety się tym chwalą?

Polecane posty

"ja bym to zjawisko nazwal wlasnie 'chwaleniem sie' taka chwalipiętka chce przekazać "Patrzcie jak ja umiem kochać, bił mnie i poniżał a ja w tym trwałam, weź mnie to pokocham Cię równie mocno a facet odbiera to: "Jestem masochistką, i pomimo że byłam traktowana jak ostatnie ścierwo to i tak nie odeszłam, uciekaj ode mnie jak najdalej bo nie zasługuję na ciebie"" ale nie tylko facet to tak odbiera - zapewniam Cie;-) a w psychologii to chyba istnieje takie zjawisko jak - kat i ofiara. Sporo kobiet kt podswiadomie lubia zyc "w dramatach" ;-) albo specjalnie je prowokuja - bo czuja sie potrzebne - na zasadzie takiej cierpietnicy - a wystarczyloby kilka spotkan z psycjologiem i glebsza refleksja;-)

Gość mialam jeden pochrzaniony
dokladnie to kategoria 'jaka to jestem strasznie biedna, zaopiekuj sie mna':o duzo facetow leci na takie cos

Gość co by tu pow
takie kobiety nigdy do psychologa nie pojda chyba ze tak wpieprz dostana ze je rodzina i sasiedzi zaciagna

"Niestety jest na takim dnie , że nawet nie chce mi się poszerzać wiedzy" no dalej staklingrad - ulzyj sobie i opowiedz innym jaka to ja albo ktos inny to bestia;-) poobrazaj troche - moze sie lepiej poczujesz???;-) a ja ci i takwielkodusznie przebacze;-) a wiesz jak nazywa sie niechciany fan - psychofan;-)

" 'jaka to jestem strasznie biedna, zaopiekuj sie mna' duzo facetow leci na takie cos" naprawde? no prosze nie wiedzialam - czlowiek uczy sie cale zycie , rowniez na forum ;-) "takie kobiety nigdy do psychologa nie pojda chyba ze tak wpieprz dostana ze je rodzina i sasiedzi zaciagna" no coz masz pewnie racje, kazdy sobie rzepke skrobie - ja tam swiata zbawiac nie zamierzam - i jak ktos nie chce zrobic czegos ze swoim zyciem to sila go zmuszac nie zamierzam

Gość mialam jeden pochrzaniony
dziwne by bylo jakbys sie nie uczyla cale zycie:-D

Wczoraj był temat, że mimo wszystko kobieta woli być z kimś, kto ma bardzooo mocnyyy charakter i cierpieć z tego powodu, niż wybrać kogoś spokojnego i opanowanego.

Gość wódz dzielnych małp
Teraz już rozumiem skąd ten "Stalingrad" :D jak Ci się znudzi, zmień sobie na von Paulus, będziesz miał idealny nick dla człowieka na dnie ;)

Gość wódz dzielnych małp
stalingrad zależy która kobieta

Von Paulus - prawdopodobnie gdyby popełnił samobójstwo, może byłby największym bohaterem niemieckim w czasie II wojny światowej. Ale facet i tak źle skończył. Jego armia została zniszczona przez fanatyzm Hitlera, jeńcy w olbrzymiej większości umarli w łagrach, on sam musiał edukować radzieckich dowódców (potem w NRD) i do końca życia nie widział swojej żony.

Gość wódz dzielnych małp
bardziej chodziło mi o jego losy po oddaniu się w ręce sowietów "reedukację" jaką przeszedł i funkcję jaką spełniał to było dno chociaż oczywiście nie bronię tu Niemiec, tylko mówię o upadku jaki von Paulusa spotkał a co Tobie jest, Stalingradzie, Mieście Bohaterze :D ? czegoś taki markotny?

Gość wódz dzielnych małp
masz rację, nie pomyślałem, mogliby go do dziś pokazywać jako ofiarę Hitlera i wojny :D do chwili gdyby ktoś nie wyciągnął zbrodni dokonanych przez jego oddziały, o której on oczywiście nic nie wiedział ;)

Stalingrad - to jeszcze mlody mezczyzna i sadze ze bardzo delikatny/wrazliwy - dlatego brutalnosc ogladu sytuacji go przeraza i stad ta markotnosc;(

Gość fessfdsdsddsdbxxdff
ALE głupi temat, przecież nigdy sie nie dowiesz kto pisze te rzeczy bo kobiety tu piszą aonimowo o tym co przeżywają na co dzień. Są to problemy o których by nie powiedziały żadnemu facetowi, bo nie zrozumie, ale po to właśnie jest kobiece forum. Widać że autor nic nie wie o kobietach - każda normalna, przebojowa kobieta miała kiedyś podobne załamania tylko że ty o tym nie wiesz. To forum nie jest po to żeby sie pochwalić debilu tylko po to żeby poruszyc tematy o kórych nie można mówić normalnie. Tylko jakiś głupi facet może pomyśleć że to jest "chwalenie sie".

Gość fessfdsdsddsdbxxdff
TU ludzie piszą będąc w złym nastroju, żeby to wyrzucić z siebie a na codzień są zaradnymi normalnymi osobami. A autor pewnie zawsze i w każdej sytuacji udaje że wszystko mu sie układa, a w środku pewnie jest nikim..

ja sadze ze anonimowosc pozwala na pisanie do wszystkich - a forum nie jest kobiece. poza tym nie badz niegrzeczna bo to nieldanie;-) i nie kazda kobieta przeszla przez zalamanie;-)

Gość fdggfdgdfg
A jak laska miala 5 partnerow seksualnych w wieku 23 lat, w tym meza Araba i nikt jej nie chce, to czyja to wina?

"TU ludzie piszą będąc w złym nastroju, żeby to wyrzucić z siebie a na codzień są zaradnymi normalnymi osobami" niekoniecznie - bo tez nie kazdy potrzebuje rady - aczkolwiek czasem dobrze to robi poznac opinie kogos z boku, bez emocji i nie wiesz jakimi osobami sa piszacy na codzien - bo to jest warunek anonimowosci "A autor pewnie zawsze i w każdej sytuacji udaje że wszystko mu sie układa, a w środku pewnie jest nikim" ile niepotrzebnej frustracji - ojje - wylewa sie z postu twego nie wiesz kim jest autor - moze przegral swoje zycie a moze odniosl sukces na jednym polu i porazke na innym

Gość GNR
->> "jaka to jestem strasznie biedna, zaopiekuj sie mna" Jak bylem mlody i nawiny, to dalem sie zlapac na ten utarty slogan. Pozniej tylko cierpialem, bo dziewczyna rznela sie na boku z roznymi fagasami.

"A jak laska miala 5 partnerow seksualnych w wieku 23 lat, w tym meza Araba i nikt jej nie chce, to czyja to wina? " zapewne autora topicu;-)) kazdy sobie rzepke skrobie;-)

Gość fessfdsdsddsdbxxdff
Jeszcze raz powtórze - TO DEBILNY TEMAT. Każda przeszła. Widziałam każdą swoją koleżankę w chwilach słabości i wtedy się wylewa wszystkie negatywne uczucia. PO drugie TO Jest Forum Kobiece. Nikt tu nie szuka męża. Po trzecie, autor temtu jest niegrzeczny i głupi na dodatek. No zastanów sie - co to chwalenie sie skoro tu wszystko jest anonimowo?

GNR - dont worry;-) mlodosc jest wystraczajacym uzasadnieniem;-) a swoja droga - naprawde taki tani "chwyt" zaopiekuj sie mna dziala? faceci na to leca? ;-) co Was kreci w nianczeniu lasek?

"Jeszcze raz powtórze - TO DEBILNY TEMAT" w porzadku wyrazilas zdanie - ja uwazam ze to interesujacy temat;-) "Każda przeszła. Widziałam każdą swoją koleżankę w chwilach słabości i wtedy się wylewa wszystkie negatywne uczucia" to moze zmien kolezanki - poza tym ze nie sa proba sttystyczna of course;-) naprawde sadzisz ze jak tobie sie cos przydarza to innym tez musi?;-) "PO drugie TO Jest Forum Kobiece. Nikt tu nie szuka męża" ja tak nie uwazam - poza tym skad wniosek ze ktos tu nie szuka meza, moze sa takie kt szukaja;-) "Po trzecie, autor temtu jest niegrzeczny i głupi na dodatek" to ty jestes niegrzeczna bo uzywasz inwektyw "No zastanów sie - co to chwalenie sie skoro tu wszystko jest anonimowo?" tutaj sie zgodze - co jakbys uwaznie czytala to bys wiedziala - laski sie nie chwala, tylko zala;-) 22:40 [zgłoś do usunięcia] ROR

Gość fessfdsdsddsdbxxdff
BOże, wiem jak jest bo ja tu czasem pisze i z 5 moich koleżanek (nawet więcej) tu czasem pisze i są normalnymi osobami w związkach. Po prostu kobiety maja takie tematy których nie poruszają przy facetach. Myślisz że taka osoba które pisze jak jest beznadziejnie na codzień płacze? Na pewno nie. Dobrze wiemy co odstrasza facetów i jak mamy zły nastrój to nie zwierzamy się facetom tylko koleżankom albo na anonimowym kobiecym forum.

Gość fessfdsdsddsdbxxdff
Lepiej przejrzyj na oczy - tu na forum pisza normalne kobiety - twoja matka, koleżanka z pracy itd. a nie jakieś osoby z kosmosu. Piszą tu o rzeczach o których sie nie informuje wszystkich naokoło.

Gość fessfdsdsddsdbxxdff
>>>tutaj sie zgodze - co jakbys uwaznie czytala to bys wiedziala - laski >>>sie nie chwala, tylko zala O MATKO, przeczytaj sobie tytuł tematu do którego sie odnosiłam. Przecież na początku odniosłam sie do tego co napisał autor a nie do ciebie.

temat nie jest debilny, wręcz bym powiedział że mądrzejszy niż 99% na tym forum, niestety nie mialem czasu sie nim zając bo miałem mnóstwo obowiązków "w realu" niemniej obiecuję go wyciągnąć na górę i "poprowadzić" może już jutro, a jak nie to z pewnością w tym (zaczynającym się) tygodniu

Gość F u c k e r :)
"co Was kreci w nianczeniu lasek? " Biore taka niegrzaczna dziewczynke na kolanko i daje klapsa w tylek. Nastepnie laduje bolca w jej cipuszke od tylu i ciagne za wlosy.