Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GłupiutkaStrasznie

zdrada :(

Polecane posty

Witam! Wiem, że było już kilka podobnych tematów, ale jestem juz taka zdesperowana ze nie wiem co robić. Zacznę może od tego, iż jeststem z chłopakiem 7 lat. Wiadomo jak to w związkach bywa, raz jest dobrze, raz źle. Ja jestem bardzo zadowolona ze swojego związku, bardzo sie kochamy z moim M. Ale zawsze jednak coś musi sie wydarzyc... Pod wpływem alkoholu zdradziłam mojego M. ;( To był tylko (albo aż) pocałunek, nic więcej. Zainicjował go koleś, z którym to zrobiłam... Trwało to dosłownie z półtora minuty, po czym sie opamiętałam, i zakonczyłam "to". Od razu pomysłam o moim chłopaku, powiedziałam temu kolesiowe, ze mam faceta. Po czym rozpłakałam sie strasznie. Wiem, wiem, nie moge sie usprawiedliwiac tym ze byłam nawalona, wiem to doskonale :( Bardzo, ale to bardzo załuje tego co zrobiłam. Czuje sie jak najgorsza szmata ;( Jak mogłam mu to zrobic.... Prosze nie dobijajcie mnie niemiłymi komentarzami. Po jakims tygodniu od zaistniałej sytuacji, chciałam powiedziec wszystko swojemu facetowi. Jednak, gdy przyszło co do czego, nie potrafiłam mu wyzanc prawdy. Powiedziałam tylko tyle, że ten koleś chciał mnie przytulic, pocałowac, ale nic wiecej nie bylo, bo ja nie chciałam. Nie powiedziałam ze doszło do pocałunku. Oczywiscie pokłocilismy sie o to, ostatecznie po tygodniu juz było dobrze. Ta sytuacja meczy mnie okropnie. Nie wiem czy powiedziec swojemu chłopakowi o tym, czy nie... Czy warto mu powiedziec tylko po to by poczuc sie lepiej? Tylko wtedy on bedzie nosił ten "ciężar"... Czy lepiej zachowac to dla siebie? Tylko czy mozna z takim czyms zyc? Kiedys gadałam z M. o zdradzie i powiedział ze nigdy by nie wybaczył... Pewnie dlatego tez nie powiedziałam mu całej prawdy. Prosze o rady. Juz mnie to dobija :( Co jeszcze moge powiedziec... Przejrzałam na oczy, dojrzałam, wiem ze M. jest dla mnie najważniejszy, ze bardzo ale to bardzo go kocham i chce byc z nim do konca zycia. Czemu czlowiek dopiero jak zrobi cos durnego, zaczyna realnie patrzec na zycie? pozdrawiam....

Gość oby twoj luby po wysluchaniu
twojej rewelacji ze go zdradzilas nie powiedzial ci cos rownie rewelacyjknego, ze cie zdradzil fizycznie z inna.

Gość kryzys niedzielny
jesli masz pewnosc ze to sie wiecej nie powtórzy i bardzo żałujesz to zrób dobry uczynek dla kogos i zapomnij o tym, a nie mow chłopakowi bo dla ciebie to "głupi pocałunek" a dla niego moze zawalic sie swiat. Napisałam ci to ja, kobieta która zdradziła .... ale jesli zrobisz kiedykolwiek wiecej taka rzecz to pusc go wolno bo nie zasługuje wtedy na ciebie!!!

Gość co bym zrobiła
Nie mów. Jeśli nie zamierzasz więcej tego robić i nie ma szans, żeby to się wydało, po co psuć to, co jest między Wami? Już i tak jesteś dostatecznie ukarana - wyrzuty sumienia. Poza tym to wyznanie może być pretekstem do ciągłych wyrzutów, wypominania (jeśli nadal będziecie razem). A jeśli kiedyś przytrafi mu się podobna sytuacja i poczuje się usprawiedliwiony, rozgrzeszony, bo Ty zrobiłaś to samo? Może ulżyłabyś sobie w pewien sposób, ale bardzo popsułoby się między Wami. Postaraj się zapomnieć. Już wiesz, że nie warto.

Gość co bym zrobiła
Wierzę :( Wiesz co? Pewnie nie da się zapomnieć, ale można próbować nie myśleć o tym. Na razie będzie trudno, ale po pewnym czasie uda Ci się odsuwać to w jakieś zakamarki pamięci. Trzymam kciuki.

Gość taunus
kobieto, wez sie w garsc. Rany julek. To byl tylko pocalunek, i zaraz przejrzalas na oczy. A Ty rozpaczasz jakbys miala 10 letni romans i trojke dzieci z innym facetem. Daj sobie spokoj!! NIc nie mow facetowi bo to tylko pogorszy tWoj zwiazek i jeszcze sie zakonczy.Ja uwazam, ze mowienie takich rzeczy to tylko ulzenie swojemu sumieniu i zwalenie calej sprawy na partnera. Zupelnie nie fair. Przetraw to, zrob wlasny rachunek sumienia dlaczego tak sie stalo. Czy wszystko w porzdku w Waszym zwiazku? Czy brakuje Ci czegos od niego? Itp. Zrob tak jak ktos tam pisal dobry uczynek i zacznij dalej zyc. Tylko nie powtarzaj takich rzeczy bo raz to nieladnie, a dwa, kompletnie nie dla Ciebie.

Na te pytania nie znajdziesz odpowiedzi dopóki Mu nie powiesz. Jednak sądzę, że jeśli miałaś odwagę zdradzić miej też odwagę się do tego przyznać. On ma prawo o tym wiedzieć i podjąć odpowiednią decyzję. Mówię Ci to jako kobieta zdradzona - z własnego doświadczenia. Ukrywanie prawdy - a na czym oprzesz później związek? Na zakłamaniu? Bo sądziłam, że powinien się on opierać na uczciwości.

Ulżenie sumieniu? Postaw się w odwrotnej sytuacji - chciałabyś być okłamywana? Może i życie w nieświadomości byłoby piękniejsze, ale stanowiłoby jedynie iluzję.

nigdy nie sądziłam że zrobie takie świstwo... W naszym związku jest wszystko wporządku! Poprostu byłam pijana, nie usprawiedliwaia mnie to, tak jak juz pisałam! Nie byłam świadoma. Nagle - impuls do mózgu i masz babo placka ! Opamietałam sie.

Ponieś teraz tego konsekwencje, bo wnioskuję, że jesteś dorosłą osobą, która za swoje zachowania właśnie owe konsekwencje ponosi. Czy się mylę?

Ja mimo wszystko chciałabym znać prawdę, jaka by Ona nie była, niż żyć w oszustwie i ułudzie zbudowanej przez partnera.

Gość kecz sie laska xcc
o ja pierdziu ... ty masz 15 lat??? straszne rzeczy ,nic takiego sie nie wydarzylo a ty przezywasz ,masakra w twoim wieku tez bylam taka glupia i byle pierdole przezywalam a poza tym on i tak pewnie przeruchal nie jedna a ty sie jakims durnym pocalunkiem przejmujesz zal...

Tak, mierzcie wszystkich swoją miarą. Kocha, więc ma wyrzuty sumienia, to chyba jasne. A to do czego doszło to sprawa drugorzędna - zdradziła tak czy inaczej.

Gość kecz sie laska xcc
o zesz chuj ...ty masz 24 ????? wtf! czy moze ci sie pierdolnelo i zamiast 1 wpisalas 2 .pewnie to prowokacja bo nie sadze zeby takie durne laski po swiecie chodzily

Gość o ja pierdziele tak sie
schizowac jakims pocalunkiem.puknij sie w leb

Co masz na myśli pisząc o Niej, że jest durna? To normalna uczuciowa dziewczyna. Chyba coś niedobrego dzieje si ę dzisiaj z ludźmi. Jakaś znieczulica kompletna. Brak współczucia, wyrzutów sumienia.

Nie wiem, może jestem niedzisiejsza, ale na pierwszym miejscu stawiam uczciwość. Osobiście nigdy nikogo nie zdradziłam i mam pewność, że tego nie zrobię - po prostu wiem po sobie czym jest zdrada z perspektywy osoby zdradzanej. I patrząc na własne doświadczenia sądzę, że powinnaś dać Mu wybór. Gdy odejdzie to będzie tylko konsekwencja Twojego zachowania.

Gość kecz sie laska xcc
bla bla bla ...dynastie nakrecmy ahhh tam to byly wzloty i upadki ,uniesienia ahhhhh...DurnaStrasznie po tych duperelach co piszesz serio wnioskuje ze masz 15 a znowuz Mickymoe czy jakos tak ma na pewno 59 i zaluje biedna ze tak zmarnowala sobie zycie

Gość nic sie nie stało przeciez
o jezu jak sie pół minuty całopwaliscie bez zzadnych macanek to sie nic wielkiego nei stało przecież tymbardziej ze tego nie chciałaś.