Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maga01

Nauka gry na gitarze, jaką wybrać gitarę?

Polecane posty

Gość Leszek

Zgadzam się w Lightinting Center jest nie tylko duży wybór sprzętu ale przede wszystkim obługa, która na pewno fachowo doradzi. 

Gość Pozytywne

Polecam najpierw kupić dobą gitarę . Mam swój wypróbowany sklep lightining center  - szybka wysyłka pracują tam ludzie którzy znają się na swoim fachu. Jak kupować to w profesjonalnym sklepie , takie jest moje zdanie.

Gość Basia

Oczywiście ja też  swoją pierwszą gitarę kupiłam w Lightingcenter. najlepszy sklep muzyczny na świecie. 

Gość Marek G.

Chcąc zacząć grę na gitarze potrzebny jest wybór dobrego jakościowo sprzętu. Najlepsze gitary dobrych producentów znajdziesz w sklepie muzycznym LightingCenter w Mysłowicach, Sam kupowałem tam pierwszą gitarę i pamiętam , że otrzymałem w tej kwestii bardzo profesjonalne rady ze strony obsługi. Sprawdź  a na pewno będziesz zadowolona.

Gość Pozytywne

Lighting Center tam są specjaliści oni Ci pomogą dokonać wyboru

Gość Marcin

Takamine to najlepsza gitara, kupiłem w Riffie, uwielbiam grać, lecz do końca nie wiedziałem, jaka wybrać gitarę, w sklepie, w którym byłem obsluga mi pomogła, dobra gitara w dobrej cenie, jestem zadowolony 😊

Gość watch

A nie łatwiej pójść do jakiegoś fajnego sklepu jak Riff i na miejscu się dopytać i kupić coś, co się przymierzy?:) Z forum raczej nie dowiesz się wszystkiego, a tam masz mase towaru do wyboru i możesz dobrac to, z czym się czujesz najlepiej.                      

Gość Darek

Ja mam gitarę elektroaktustyczną i wydaje mi się, że w tej kwocie możesz spokojnie kupić coś porządnego np. w Riffie z Riffa. Nie radze Ci zamawiac z allegro, bo nie wiadomo co Ci wyslą. Kumpel kiedyś tak utopił tysiąc zł. No ale Twój hajs, rob co chcesz. 

Gość Damian

warto pojsc do Riffa, dobry salon, bogata oferta              

Gość Robert

Ja zawsze pragnąłem grać na jakimś instrumencie, ale miałem problemy zawsze z wyborem, zdecydowałem się na gitarę Takamine, w Riffie w dobrej cenie.

Gość Franek Meklo

Pytanie jest takie elektryczna czy klasyczna? poczytaj trochę od czego zacząć eweko.pl , też jestem początkujący ale przydały mi się ciekawe uwagi.

Gość abc

Takamine to bardzo dobra gitara, zgadzam się z tym.

Gość Wiśnia

Też mogę polecić salon Riff, gitary ale nie tylko gitary bo wszystkie inne instrumenty muzyczne są naprawdę bardzo solidne , godne polecenia 😉                                                

Gość Konrad

A jakie są ceny w tym Riffie? Do 400zl kupię w miarę dobrą gitarę ?

Gość Robert

Też często chodzę do salonu Riff, j

Gość ccx

Zrazisz się do gry dobra gitara kosztuje 50 tysięcy z prawdziwego drewna dobrze wykonana

Gość Pocahontas

Najlepiej sięgnąć po opinię się kogoś w salonie muzycznym, w którym zamierza się zakupić gitarę. Mi w Riffie dobrze doradzili.

Gość tata

Weź córkę do Riff i niech doradca pomoże Wam coś dobrać. Oni mają spory asortyment, a wybór gitary wcale nie jest taki prosty. Mówię Ci to najlepsze rozwiązanie, my tak robiliśmy i trafili w 10.

Gość Mir

Ja też polecam zakup w Riffie, bo tam naprawdę doradzają, tym bardziej jeśli jest się laikiem warto zdac się na ich doswiadczenie

Ja polecam sprawdzić sklep Riff, tam ludzie pracują którzy są na tyle doświadczeni że pomogą Ci wybrać dobrą gitarę. Co najważniejsze nie wydasz fury pieniędzy tylko kupisz coś fajnego w dobrych pieniądzach.