Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafal_1986

jak przekonać dziewczynę

Polecane posty

Jestem z moją dziewczyną 1,5 roku. Od roku uprawiamy seks. Robimy to zwykle w łóżku. Chciałbym trochę urozmaicenia i zrobić to z nią np. w samochodzie albo w przebieralni w hipermarkecie. Ona nie daje się na to namówić. Może macie jakieś rady.

Gość Boratka
Nie ma to jak spontaniczny lodzik na spaserze po lesie w piękną wiosnę:)

ja jej nie namawiam przecież jakoś szczególnie na to. Czasami coś tam wspomnę, że chciałbym itp, ale nie naciskam, bo wiem, że nie miałoby to sensu.

Gość Boratka
Mój po prostu powiedział, że ma ochotę a ja, że ok. W związku z jakimś stażem nie trzeba podchodów jak z liceum

Gość pańdziernik mamy;p
Racja to powinno być spontaniczne w końcu takie akcje są z reguły "niezaplanowane" wiec co wam przyjdzie z tego ze to sobie obmyślicie? Jeżeli ja bardzo pociągasz to raczej ulegnie Ci...

przecież właśnie sęk w tym, że ona sie nie zgadza. Nie mówię jej przecież tego z tygodniowym wyprzedzeniem

Przebieralnię odradzam bo tam są kamery. A w innych miejscach czemu nie. Ale zapytaj jakie ona ma uprzedzenia?- i na tej podstawie zastanów się jak można rozwiązać "problem". Bo bez rozmowy nic nie da się zrobić.