Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybaUmieram

Ból pleców mnie zabija! POMOCY!

Polecane posty

Gość chybaUmieram

Witam, mam nadzieje ze mi cos doradzicie. Plecy bola mnie koszmarnie, bol jest nie do wytrzymania, leze w lozku a i tak mnie boli... kiedy wstaje kreci mi sie w glowie robi slabo i moge zemdlec wiec caly czas leze... Do tego mam bol glowy i kolan i mam juz dosc! Wie ktos moze co moge zrobic zeby mi przeszlo?

Gość chybaUmieram
nie, jestem szczupla... a bol pojawil sie wczoraj i do dzisiaj nie przeszedl a nawt wszystko sie nasililo...

Gość fdsfdfds
byc moze nieprawidłowe ruchy wykonujesz albo siedzisz w pozycji ktora obciaza twoj kregoslup .

powinnas spac na poduszcze ortopedycznej, to na prwde pomaga. takie oznaki moga wskazywac na ucisk w kregoslupie, ale u Ciebie to chyba za krotko. mozesz sobie przykleic plaster rozgrzewajacy (z apteki), i smarowac sie (ktos Ciebie) zelami na bol miesni, rozgrzewajacymi. to nie wystarczy wmasowac ale trzeba masowac az zrobi sie cieplo

Gość krucafuks
Żel Ketoprofen(Fastum) jest dosyć skuteczny. Możesz spróbować poszukać ćwiczen rozciągających, jak nie ustąpi to do lekarza.

Gość chybaUmieram
nie wiem, nie wydaje mi sie ... pracuje fizycznie i mysle ze to dlatego, ale teraz nie wiem jak to powstrzymac... :( boli niemilosiernie..

no i sa masaze kregoslupa, ale tylko u profesjonalistow. tylko nie jednorazowe ale co jakis czas

Gość chybaUmieram
dziekuje bardzo za rady. mial ktos w was moze taka sutuacje? dziwi mnie to ze do tego czuje sie chora... jakbym miala grype a jak wstaje na nogi to mdlec mi sie chce...

Gość fdsfdfds
to na pewno od pracy .

Gość fdsfdfds
za duzo i czesto sie schylasz albo obciazasz kregoslup