Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mariola14

Za młoda na ciąże ?

Polecane posty

Gość kirianka
mało twego, jeśli to prowo, to zajepiste, autorka nie jest głupia , pisze przekonywująco, nabieram się :) a jeśli nie prowo- to jest głupia jak but i tu też 10/10- jeśli o jej głupotę chodzi :(

do jestes odpowiedzialna> mozesz sie juz nie udzielac ? ;] zal mi cie nie bd sie znizac do Twojego poziomu bo to porażka.

Gość jestes odpowiedzialna???
heh, wlasnie doczytalam... kochas ma 17 lat. no to gratuluję :O tez mysle ze to prowo, bo nie wierze że mozna byc takim pustakiem nawet moje "blondi" kolezanki niektore wiedzą że trzeba sie ustawic w zyciu, a nie sobie je pierdolic na wlasne zyczenie (tzn mam na mysli to że sa glupie, ale nigdy by nie wpadly na pomysl lapania 17 latka na dziecko :P, jak juz to 30 latka z kasą )

Gość 7829387987
Na razie trwa tu syskusja o niczym.... Moze wiecej konkretow? Gdzie pracujesz autorko, gdzie pracuje twoj chlopak. Jakie sa wasze laczne zarobki? Jakie macie duze mieszkanie? Od jak dawna sie znacie. Dla mnie najwiekszy hardcore to wiek tego chopaka . Przeciez on ozenic sie nie moze bez zgody....

hahhaha prawda boli, gówniaro?

jesteś patologiczną debilką. :) spadam, bo szkoda nerwow 🖐️

Ja tylko napisałam że mam takie mysli o dziecku jezus uspokójcie się !! nie powiedziałam że je sobię zrobię !

A ja mam 19 i CHYBA jestem w ciąży. Będę musiała przerwać studia!!! A Ty, dziewczyno, jakaś niepoważna jesteś, żeby myśleć o dziecku z chłopakiem, z którym jesteś rok.

Gość bardzomnietoboli
ledwo rodzice cię odchowali(nawet nie odchowali, bo przecież jeszcze u nich mieszkasz) a już kolejnego bachora im fundujesz? A twój chłopak? Ile ma lat, chyba 17 o ile się nie myle. I co? ty będziesz z bachorem a on na piwo z kumplami. W końcu będzie miał tego dosyć. Niektórzy faceci w wieku 20 iluś lat nie radzą sobie z byciem ojcami, bo wiadomo, że człowiek musi się wyszaleć w młodości. Jestem w twoim wieku i dobrze zdaję sobie sprawę, że jestem jeszcze dzieckiem. Ale jak widzę, ty jesteś jeszcze bardziej niedojrzała ode mnie. Dziecko chce cukierka.... no, po prostu chcesz cukierka. Bobas będzie tym cukierkiem, a wszyscy naokoło będą cierpieć.

Gość kirianka
napisałaś , ze tylko myślsiz o dziecku i że TYLKO wspolzyjesz bez zabezpieczenia , tępa strzałko;)

Gość bardzomnietoboli
"Ja tylko napisałam że mam takie mysli o dziecku jezus uspokójcie się !! nie powiedziałam że je sobię zrobię !" dlatego króliczysz się bez zabezpieczenia? Gratuluję, poziom twojej odpowiedzialności jest tak wysoki, że bez zastrzeżeń nadajesz się na mamusie. Zrób sobie od razu kilka dzieciaków na zaś.

Gość kirianka
koniec żartów- wypiertalaj do ksiązek. albo prowo , ciągle się waham 🖐️

Gość co za głupota
"Ja tylko napisałam że mam takie mysli o dziecku jezus uspokójcie się !! nie powiedziałam że je sobię zrobię !"- własnie, że pisałaś, ze kochacie się z tym 17stolatkiembez gumki,więc to chyba próby zrobienia dziecka. A może nie wiesz skąd biora się dzieci, he?

Gość powiem ci cos;
jesli bedziesz sie leczyla na pewno uda ci sie zajsc w ciaze ale to nie powod zeby teraz starac sie o dziecko

Gość prowo prowo prowo
nie karmy trolla

Gość powiem ci cos;
napisz jaki stosunek do tej calej sytuacji ma twoj chlopak kto wpadl na ten pomysl zeby zrobic sobie dziecko?

Gość powiem ci cos;
tzn jak dokladnie siedzieliscie sobie razem i stwierdziliscie ze fajnie by bylo miec dziecko a rozmawialiscie o tym jak i za co je utrzymacie?*gdzie bedziecie mieszkac?

Rozmawialiśmy . Kochamy się bardzo. Ja zaczynam pracę zaniedługo w restauracji za barem a pózniej jako kelnerka.

Gość hehe brzuchata kelnerka dobre
:D

Gość powiem ci cos;
a ta praca jest pewna? jak sobie wyobrzasz latanie w barze w ciazy gdzie ludzie pala fajki gdzie czesto mozna natknac sie na agresywnych klijentow to nie jest miejsce dla kobiety w ciazy kompletny brak odpowiedzialnosci

Gość powiem ci cos;
piszesz o sobie ze bzedziesz miala prace a twoj facet?co ma zamiar robic lezec do gory brzuchem?a moze odwiedzac cie w barze tylko po tej drugiej str siedac z kumplami i pijac piwo? nie chce byc nie mila ale zobacz jak to wyglada

Mariola14 -> ty czekasz na przyzwolenie od nas? już zdecydowałaś tylko chcesz moralnego poparcia? zrób dziecko a twój związek sie rozpadnie