Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraa00

Dziwne zachowanie nieśmiałego (?) chłopaka

Polecane posty

Gość lauraa00

Za każdym razem jak znajdziemy się w swoim zasięgu wzroku on wygląda na poddenerwowanego, odwraca się do mnie plecami albo sięga po telefon i udaje, że mnie kompletnie nie dostrzega, choć ja widzę, że co jakiś czas zerka. Kiedy myśli, że go nie widzę, patrzy się na mnie. Czasami potrafi przeciągle się we mnie wpatrywać. Ostatnio, po dłuższej przerwie niewidzenia, szedł w moją stroną, patrząc prosto w oczy, z bardzo poważną miną, ale "cześć" już nie wykrztusił - sama pierwsza mu powiedziałam, a on tylko skinął głową i uciekł. Nie należę do szczególnie śmiałych dziewczyn, ciężko byłoby mi samej do niego podejść, żeby wybadać sytuację. Ciągle o nim przez to wszystko myślę. :o

Gość lauraa00
Czy mogę mu się podobać - czy tylko tak źle interpretuję jego zachowanie, czy może on jest po prostu dziwny, już sama nie wiem...

Gość Radogol
pewnie mu się podobasz, ale ze względu na swoj charakter czeka aż pierwsza do niego uderzysz bo on pewnie się boi odrzucenia i porażki.

Gość lauraa00
Ja tak samo boję się odrzucenia, nie ma 100% pewności, że się nie ośmieszę wymyślając jakaś akcję... :o

Na100 % mu się podobasz.Twój widok go paraliżuje.To jest silniejsze od niego.Wszystko zależy od Ciebie.Małymi kroczkami naprzód.

Na100 % mu się podobasz.Twój widok go paraliżuje.To jest silniejsze od niego.Wszystko zależy od Ciebie.Małymi kroczkami naprzód.