Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe20

Zwariuje zaraz

Polecane posty

Jestem z moim facetem 2 lata ale mam dosc jego chorej zazdrosci. Jak by mogl zamknalby mnie w klatce i nie wypuszczal chodzi o to ze jest zazdrosny o moje kolezanki wietrznie marudzi ze rozmawiam z nimi na tematy sexu czy facetow no to normalne kobiety tak maja a ostatnio mu odbilo jak powiedzialam mu ze bylam u ginekologa no kurde przeciez to lekarz kobiety musza tam chodzic a o kolegach nie wspomne bo nawet nie moge z nimi rozmawiac nie wiem co mam zrobic. Zostawilam go na jakis czas i obiecal ze sie zmieni ale jakos nie widac zadnych zmian. Kocham ale to mnie juz meczy dziewczyny co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość fghfhfgh
boi sie ciebie stracic

Gość nala24
czesc:) ja miala podobny problem i moje malzenstwo sie przez zazdosc skonczylo

zostaw go chyba że chcesz się męczyć całe życie. miłość to uzależnienie a uzależnienia można zaspokajać różnymi środkami (innym facetem)

Gość nala24
tak wlasnie boi sie ze cie straci a w dodatku ta osoba ma bardzo male poczucie wlasnej wartosci

Gość wietrznie marudzi
o lol :D

Gość nala24
ciezko sie zyje caly czas ze tak to nazwe na cenzurowanym.co bys nie zrobila zawsze jest zle a to samo sie nie skonczy. bedzie tylko coraz gorzej. a jak ty to jemu tlumaczysz??

No tlumacze mu ze przez to sie rozstaniemy dociera do niego ale tylko na chwile potem znowu jest to samo..:( i nie wiem leviatan mowi ze mam go zostawic. Mialam wczesniej partnera ale mnie oszukiwal nie odzywal sie przez caly dzien traktowal mnie jak smiecia wiec go zostawilam a ten jest calkiem inny czuly opiekunczy jesli cos sie dzieje ze mna nie tak zaraz to widzi i wspiera wczesniej tego nie mialam wczesniej to byl koszmar i uczuciowy i łóżkowy ten mnie zaspokaja uczuciowo i lozkowo tylko ta jego jedna wada zazdrosc...nie wiem jak to zmienic