Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazddda z kosmosu

koleżanki wtrącają się do mojego ślubu. Mam dość.

Polecane posty

Gość gwiazddda z kosmosu

W za tydzien biore slub cywilny. Po slubie bedzie tylko obiad i kawa w domu i koniec uroczystosci. Tylko my, nasi rodzice i dziadkowie i rodzeństwo narzeczonego bo ja jestem jedynaczka. Razem z nami 12 osób. Ale kolezanki w pracy nie dają mi spokoju ciagle walą z tekstami że jak nie mamy kasy to po co bierzemy teraz slub, ze czemu obraczki z malego saloniku jubilerskiego a nie z aparta za 3 tys, ciagle polecaja jakas kosmetyczke, fryzjerke itp, a jak mowie ze nie zamierzam isc przed slubem, bo sama sobie zrobie fruzyre i makijaz, to sie za glowe chwytaja ze az tak pewnie krucho z pieniedzmi, ze jak to nie miec paznokci akrylowych na slub ze jak to bedzie wygladało ( jak mowie ze mam swoje ladne i je tylko delikatnie umaluje i nie zamierzam niszczys akrylami ) to patrza na mnie jak na dziwaka. Juz tyle razy mowilam ze to nasza sprawa, ze tak chcemy i koniec izeby sie zajely soba, ale one jakies chyba glupie sa ze nie potrafia zrozumiec :(

Gość nie reaguj na teksty
co za pizdy głupie :O

Gość gdiazddda z kosmosu
trafiło mi się juak otyłej i brzydkiej kurze kogut dorodny , koleżanki mało mnie nie zeżrą ze zlosci i zazdrosci , przecież pozwoliłam by one zaliczyły sobie mojego narzeczonego a one dalej stwarzają problemy , nie mogąc się pogodzić , że to ja gruba pryszczata dziewczyna bede miała za męża jego właściciela wytwórni musztardy i majonezu. który ma dwie wille i na jednej z nich ladowisko dla helikopterów

Gość gwiazddda z kosmosu
bardzo smieszny podszyw. Ktos ma fantazje :) :)

nie mów NIC, ignoruj. to będzie najlepiej, bo przecież już mówiłaś?

ja bym nie reagowała, ignorowała ten temat. nic nie zrobisz na takie tępe dzidy.

Gość powiedz zeby sie walily jak na
jdalej

Gość ale tepaki
jak tak mozna sie wtracac