Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnannnanananana

trochę wstydliwy problem

Polecane posty

Gość nnannnanananana

Mam pytanie do kobiet, które noszą wkładki higieniczne. Jak reagują na to wasi faceci? wyciągacie tą wkładkę przed seksem, czy generalnie facet ma to gdzieś? Tak, wiem głupie pytanie, ale może ktoś się wypowie.

Gość no wiesz to moja spr
co mam w majtkach a jak ma do czegos dojsc to wiadomo ze wyciagne zanim facet tam wsadzi reke

Gość nnannnanananana
no wiem, że nie moja sprawa:D Po prostu się pytam. Ale jak? Tak nagle przerwać wszystko i lecieć tę wkładkę wyciągać?

Gość to wszystko zależy...
Można wyszeptać "zaraz wracam" i dać mu ognistego całusa. Po czym wyjść do łazienki, wyjąć wkładkę, coś poprawić, nie wiem, makijaż, włosy i wrócić. Ewentualnie troszkę się odświeżyć, np. chusteczką do higieny intymniej.

Gość a1s2d3f4g
jesli to poczatki w zwiazku to lepiej nie wyskakiwac z wkladka higieniczna. jestem ze swoim chlopakiem ponad 2 lata i jakbym miala przyklejona wkladke nie wstydzilabym sie tego przy nim. Napewno zrozumial by to

a1s2d3f4g-> no ja mam tak samo.. ale skoro jesteście gotowi na takie zbliżenia to znaczy ze jestescie blisko ze soba i nie rozumiem wstydu.. ale najlepiej jest tak zrobic jak ktos wyzej napisal dac calusa jeszcze bardziej go to nakręci jak ciebie przez chwile nie bedzie i tak go ''pozegnasz'';))

Gość igiugigiujhghjg
podniosę, bo sama jestem ciekawa

Gość mexico7yui
a ja sie przed moim nie krepuje, w koncu to nie zakrwawiona podpaska, nie jest obrzydliwe.

Gość ja też wyciągam
jednak trochę to jest obrzydliwe... :P