Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klara574

Imię dla dziewczynki. Pomocy

Polecane posty

Gość marlenka1707
Jest to bardzo trudny wybór, jest wiele pieknych imion

Gość beata12345
Pelagia Pola Tamara Luiza

no tego nie wiem są przecież takie rodzynki które były w Polsce nadane tylko jeden raz..

U nas jest tak że moja połówka gustuje w Sylwiach, Iwonach, Jolach i marioląch. A mi takie się nie podobają.

Gość aafisia fisia
mnie mama chciała nazwać: Estera, Justyna lub Marta, tata :Katarzyna(po prababci), a wybrali Sylwia

Gość aafisia fisia
ej,to ja się przez was zaczynam dołować, co brzydkiego jest w moim imieniu-Sylwia?

Gość Joanna to ja
W złości brat Asica na mnie wołał. :D:D

Luska! Moja ekspertko, gdzie się podziałaś? Asia też jest ładne. Każde imię ma w sobie to coś

Gość Joanna to ja
A mnie się Ada, Lena, Pola podoba.

jestem jeszcze ale zaraz spadam ;) jakby co jutro się odezwę ;p z tych dwóch to raczej Klara chociaż Gosia też jest ładne Jeśli popularność ma znaczenie to Klary na pewno nie było w pierwszej 50 najczęstszych imion Gosia jest na miejscu 34, no i Gosia jest popularna w całej populacji ;p jeśli podobają ci się oba to musisz sdecydować czy wolisz osłuchane, nikogo nie zaskakujące imie Gosia, czy Klarę rzadką, ale tez może spotykać sie z różnym odbiorem ;)

Gość małgosia to czasem na cipke
tak mówią :)

Ja mam na imię Monika i zawsze mi się podobało. Imię Monika oznacza jedyna. Co jak co ale w klasie zawsze byłam jedyną Moniką :P rocznik88. W ciąży dla córki wybrałam Judyta, ale jest synek

Gość aafisia fisia
A to z tych 2-Klara , Gosia, to chyba ładniej, oryginalniej Klara. Mi się troszkę kojarzy z nauczycielką od matematyki w okularach, ale to nie jest złe skojarzenie.

Gość aafisia fisia
Gosia za bardzo oklepane

Gość ggggggg27
tu gdzie mieszkam(UK) nie ma zadnej, i uchodzi wrecz za starodawne;) takze mi i tak to nie przeszkadza:D

Gość joanna dar
teraz popularne sa imiona z seriali .fajne jest blanka ale nie ma zdrobnienia.marika tez niezle.joanna aska asia ,dzoasia,dzoanna,asiunia,asiunka,asiek tu jest rozpietosc

Mi sie bardzo podoba Joanna. Imie powazne, a skrot Asia sympatyczny. Moze i duzo jest ich w Polsce, ale na pewno nie z tego najmlodszego pokolenia,bo teraz jest moda na jakies wymyslne imiona Blanka Julka amelia... Przejedzone, ni to oryginalne ni ladne. Jak pracowalam w przedszkolu to z piec Oliwek bylo z 6 Amelii... Bez sensu. Fu.

Julia przejedzone ale mi osobiście się bardzo podoba. Julia, Klara, Gosia, Asia, Lena... No i problem co tu wybrać.