Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damian__27

o co chodzi z modelkami?

Polecane posty

Gość Damian__27

Zdradźcie mi o co taki ten cały szał. Dlaczego tyle kobiet marzy o tym by być modelką? Uznaje to jako zaszczyt. Gdybyście usłyszały że jakaś z dawnej szkoły została modelką - byście zazdrościły. Czego? :O Ostatnio widziałem film "Kwiat pustyni". Historia wstrząsająca, ale morał z niej dziwny - kobieta która uciekła z piekła, została modelką, wszyscy zachwyceni że jej się "udało". Pokazane jest to jako jakieś ogromne osiągnięcie. Dla mnie byłoby osiągnięciem gdyby została np. świetnym lekarzem. Nie rozumiem czemu zazdrościcie modelkom. Czy to naprawdę szczyt marzeń - zrezygnować z jedzenia, męczyć ciało, żeby przejść po wybiegu w dziwacznym kapeluszu? Piszę to jako facet. Nigdy nie rozumiałem dlaczego prawie każda kobieta marzy by być modelką. Moim zdaniem takie marzenie jest żenujące.

Gość wisnie i czeresnie
To jest marzenie kazdej dziewczynki: byc przebierana jak lalka Barbie i wygladac jak ona...i jeszcze ci za to placa. Niektore dziewczyny po prostu nie wyrastaja z dziecinstwa.

Gość dobrze, że użyłeś
prawie każda. nigdy nie myślałam żeby byc modelką.

Gość też nie wiem o co chodzi
weźmy na przykład TOP MODELS... dziewczyny rozbierają się przed kamerą, dają się poniżać (ciekawe, co czuje matka takiej dziewczynki, widząc ja nago w telewizji) :O wysłuchują chamskich komentarzy komisji (w której są głównie geje)... po co to wszystko?

Gość fsdfsdfwe
Kobiety mają po prostu fioła na punkcie wyglądu. Kobietom nie zależy tak mocno aby były mądre, żeby ludzie zachwycali się ich inteligencją, ale na tym aby były piękne i aby wszyscy zachwycali się urodą. Jako modelki mają to zapewnione - ludzie zachwycają się ich urodą, nikt nie zastanawia się nad inteligencją.

Żeby się jeszcze zachwycano... Ale kreatorzy mody to geje, te biedne modelki nie mają cycków, ani tyłków, są po prostu aseksualne, wyglądają jak 12-letni chłopcy :O

Gość fsdfsdfwe
ale kobiety się zachwycają! jak oglądają pokazy mody, zdjęcia - marzą by być tak szczuple i tak płynnie chodzić po wybiegu

Gość Tatysyn
głui jesteś i masz wszy na pępku eeeeeeeeee

Gość pocieszcie mnie bo umre
a wesz co mają modelki wystawne życie kase prochy chodzą w ciuchach na które malo kogo stac to malo?

No tak, marzę o prochach :D

moim zdaniem to też jest żenujące i nigdy nie chcialam i nie chce być taką modelką. aczkolwiek taka fotomodelka to juz cos innego :P