Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siolutka

obiecanki - cacanki, a...

Polecane posty

jestem z mężem półtora roku po ślubie, a łącznie jesteśmy razem od 10 lat, co roku latem upominam się o wspólny urlop, co roku upominam się o jakikolwiek chociaż krótki wyjazd, co roku upominam się o wypad nad jezioro, na kajaki, rowerek wodny czy cokolwiek, co roku upominam się, żeby chociaż jeden dzień spędzić na plaży, co roku przed wakacjami przypominam i proponuję mężowi, żeby cokolwiek zorganizował w odpowiadającym jemu terminie, bo rozumiem, że on więcej pracuje, ale... nic z tego - słyszę tylko "pojedziemy" nosz kurwa mać! moja cierpliwość się kończy! tym bardziej, że nową furę potrafił sobie kupić, na wszystko inne jest i kasa i czas, obiecał, że po ślubie pojedziemy na wycieczkę, ale minęło półtora roku! i nic! nawet cholera w kinie nie byliśmy... teraz ja postanowiłam, że jadę na wycieczkę w święta Bożego Narodzenia, zbieram kasę, oczywiście chcę, żeby pojechał ze mną, a on co? fochy stroi!!!

Gość mam 27 lat i powiem
i co mamy twojego męża na wyjazd nakłonić ?

Gość COole from WC
obiecanki cycanki

Gość mam 27 lat i powiem
a głupiemu onanizm

oj cieszę się, że mam takiego męża, ale po dziesięciu latach chyba nam się należy, jemu też, bo dużo pracuje i sam mówi, że jest zmęczony, ale jechać nigdzie nie chce, a urlopu w domu też nie chce, on by tylko pracował, ale nie można tak bez przerwy od lat!