Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albothyl

albothyl

Polecane posty

Gość albothyl

czy albothyl może wyleczyć nieweilką nadżerkę?

Gość cerenieczka aneczka
teoretycznie może, ale stosowanie tego leku jest super fuj. i po tym, jak Ci wyleci taki nabłonek, taka chusteczka (tak trochę to wygląda), to powinnaś polykać sobie lacibios femina, probiotyki na odbudowę flory, bo będziesz straszliwie wyjałowiona. tak ten lek działa. zluszcza naskórek.

Gość dzisaj skonczyłam brać
wczoraj wieczorem wzialm ostatnią tabletkę. narazie nie widać tej "chusteczki" tylko takie małe skrawki. to zadzwonie do mojej lekarki i zapytam sie może czy cos powinnam brac ;]

Gość Fama_25
cerenieczka aneczka ma rację! Z własnego doświadczenie polecam zaczac brac, tak by tuz przed okresem skonczyc. Mi ten nablonek wylecial w trakcie, ale ze wiedzialam o co chodzi to nie bylam przerazona :) Pozdrawiam!

Gość albothyl jest ok
tylko to białe coś jest okropne, mnie to ginekolog wyciągał bo sam jakoś się nie kwapił do wyjścia :( Ja słucham pewnej mądrej mikrobiolog i ginekologa z wrocka które odradzały mi te lacibiosy i inne kwasy mlekowe czyli samą chemię- tampon mocze w jogurcie i wsadzam sobie przez 7 dni taki tampon

Gość a to duzo mi tego
musi wyleciec? bo mi wylatywaly takie małe kawałeczki? mam czekac na to cos w rodzaju "chusteczki"?