Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona lubiąca seriale

Mąż nie rozumie że lubię oglądać seriale!!!

Polecane posty

Nie igraj z aniolem z samego rana powtorki na tv4. Po 14 powtorki pierwszej milosci, jeszcze pozniej moda na sukces, klan,plebania, m jak milosc, barwy szczescia, na dobre i na zle w weekend ogladam rowniez powtorki na wspolnej i majki, jeszcze fajne telenowele w poludnie leca na pulsie, pustynna milosc, burza uczuc, gdzie jest elisa(ogladam na wyrywki miedzy pierwsza miloscia a tym) i maz ma oto pretensje, wypomina mi ze siedze w domu i nie ugotuje obiadu, nie wysprzatam, ze nie szukam pracy, a kiedy ja miec na to wszystko czas? od czego mam faceta by na mnie i na moje przyjemnosci zarabial a on ma to mnie pretensje oto ze obejrze kilkanascie seriali w ciagu dnia. Oprocz tego lubie tez powtorki np. kiepskich czy daleko od noszy albo rodziny zastepczej, caly dzien potrafie siedziec przed telewizorem :) dlaczego mezowi trudno sie pogodzic z moimi przyjemnosciami.

Gość zakochana w premierzeee
glupi BUC!!! załoze sie że Jarosław Kaczynski taki nie jest bo jest dżentlemenm :) ja ogladam na tv4 osaczoną mar dee amor m jak milosc na wspolnej

Majki i na wspólnej nie oglądam w ciągu tygodnia, oglądam w sobote bo jest zbyt dużo innych seriali. Mąż tego nie rozumie, seriali i telenowel jest tyle że nie jestem w stanie się z niczym wyrobic, dlatego poświęciłam się głównie jednej czynności-siedzeniem cały dzień przed telewizorem. Lubie latynoskie telenowele, amerykańskie opery mydlane a także polskie seriale obyczajowe i komediowe. Kolejnym serialem który oglądam jest dr hause, ale mojemu mężowi każdy odcinek moich ulubionych seriali przeszkadza a ja specjalnie o 6 rano wstaje i czekam już miedzy innymi na burze uczuc. A on pretensje ze sniadania mu do pracy nie zrobie.

Gość a ile czasu poświęcasz chłopu?
On też ma swoje potrzeby!

Gość pocieszcie mnie bo umre
aja Ciebie rozumiem doskonale i Jarosław też by Cie zrozumiał! wstąp do naszego fanklubu;)

Cieszę się że są jeszcze kobiety normalnie myślące tak jak ja:)