Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polllaaaaaa

czy to wstyd czy duma ??

Polecane posty

Gość polllaaaaaa

mam 24 lata i jestem dziewica pewnie zaraz pojawia sie wpsiy ze "jestes brzydka dlatego nikt cie nie przelecial" otoz nie jestem normalna dziewczyna po prostu nie poznalam faceta koremu moglabym sie oddac

Gość anikaaaaa
ani styd ani duma... po prostu tak sie życie potoczyło i już :)

Gość któremu mogłabym się
oddać gratuluje przedmiotowego traktowania się

Gość polllaaaaaa
napisalam to w przenosni

Gość jkkjjk
zalezy czy jestes fajna laska..

Gość nie masz czego sie wstydzic
duma

wstyd na pewno nie, duma w sumie też nie ale świadczy to o tym że dla ciebie liczą się uczucia a nie tylko seks :)

Gość jkkjjk
Niestety wiekszosc kobiet w twoim wieku nie ma faceta zwykle przez brak urody - to jest głowna przyczyna ..

Gość jonuszsz
dla poważnych ludzi duma dla niewyżytych erotomanów tak ;-P

Gość jonuszsz
......znaczy wstyd

Gość polllaaaaaa
nie uwazam sie za brzydka ani tez za piekna jestem przecietna dziewczyna a faceta mialam ;)

Już to kiedyś pisałam na innym temacie: wszystko zależy od twojego podejścia. Jeżeli za wszelką cenę próbujesz stracić dziewictwo, ale ci się nie udaje - wstyd. Jeżeli po prostu czekasz na odpowiedniego faceta i nie masz zamiaru tracic dziewictwa z pierwszym lepszym - duma. Tylko nie czekaj na księcia na białym koniu, bo będziesz dziewicą do końca życia ;-)

Gość jkkjjk
jezeli nie zaliczasz sie do tej grupy to twoje dziewictwo nie jest problemem, balastem. Gorzej jesli jestes pasztetem wtedy masz problem

Gość IIIn_kaaa
a moze po postu boisz sie bliskosci ?

moze i dla niektorych duma...ale moj facet np nie chcialby bym byla dziewica, zaden z moich bylych tez tego by nie chcial. jak masz dziewice to po pierwsze musisz ja wszystkiego uczyc oswajac ze wszystkim (chcocisaz niektorzy to lubia) swiadomosc ze sobie nie oeksperymentowala no i zyjesz z lekiem ze kiedys zechce sprobowac z innymi...

Gość ani wstyd ani duma
jest to po prostu nienormalne.

sugar_kane -> zgadzam się :) IIIn_kaaa -> to raczej nie to bo wtedy byłby inny temat ;p Germaine Geer -> może i tak ale ludzie wymyślili też coś takiego jak trójkąciki ;)

Gość mmmmmmm333mmmmmm
autorko, nie przejmuj się gadaniem innych ja swojego mena (obecnego męża) poznałam właśnie mając 24 lata, no i byłam dziewicą do tego czasu - też jestem zupełni normalną osobą :) wcześniej "miałam okazje, by stracić dziewictwo", ale nie miałam ochoty robić tego z byle kim i z byle powodu - mam swoje zasady i wcale tego nie żałuję. Tak więc też trzymaj się swoich zasad i życzę ci, abyś trafiła na porządnego faceta, który będzie cię kochał i szanował, bo to jest najważniejsze ;)

Gość polllaaaaaa
mmmmmmm333mmmmmm dziekuje za miłe słowa:)

Gość fhjlhbknc
moim zdaniem duma nie jeden z moich qumpli chcialby miec kobiete ktory wlasnie z nimi straci dziewcitwo to dla faceta tez jest wazne

Gość jajka swieze od kury
A co to znaczy mialam okazje? Okazja jest na pierwszej lepszej imprezie, nietrudno zaciagnac faceta do lozka. Nie wiem czy jest sie czym szczycic. Ja tez jestem dziewica, choc chcialabym juz nie byc (ok moze "zaliczylam" pewne pieszczoty ale dosc niewinne), nie sadze ze to wstyd chce seksu po prostu ale moja ulomnosc polega na tym ze nie potrafie stworzyc zwiazku. Aha i tez nie podoba mi sie okreslenie "oddalam sie". Same sie nie szanujece a potem sie dziwicie ze faceci was tak traktuja ;]

jajka swieze od kury -> tylko że szanowanie się to nie iście z byle kim byle by stracić dziewictwo do łóżka

Owszem, ale tez nie "oddawanie sie" facetowi, tak jakby nie chciala tego tylko mu prezent robila. Jak nie czujesz potrzeby seksu to sie nie oddawaj:D bo nikt meczennicy ktora sie poswieca w lozku nie chce. Nie rozumiem takiego podejscia kobiet

a facet to niby się nie oddaje kobiecie? to określenie na które można różnie patrzyć dla ciebie to jakby kara a dla innej to nagrodzenie faceta za jego uczucia

Gość polllaaaaaa
psze po raz drugi napisalam to słowo w przenosni

Zaden facet ktorego znam by tego tak nie nazwal. Facet sie nie oddaje, facet korzysta, cieszy sie seksem i kobieta normalnie tez. Nie chodzi o to by sie czepiac slowek, chodzi o to ze przez takie podejscie ludzie maja jakies wypaczone podejscie do kobiet :)

Gość polllaaaaaa
piszac tak niealam nic zlego na mysli sadzicie ze sie dziewica w tym wieku sie nie szanuje ?