Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja chrzestna lilianki

Nie boicie się tuataj dawac swoich zdjęc????????

Polecane posty

Nie mówie o osobach które dają np same nogi czy fryzure zeby pokazac. a raczej zdjecia twarzy, lub ogólnie zdjecie całej osoby z podpisem ocencie mnie, jak wam sie podobam? nie boicie się ze ktos znajomy natknie sie na waszą fotke w necie i was wyśmieje? ja sie własnie troche boje i szczerze miałam chęc dac swoje zdjęcie ale wiem ze prędzej czy pozniej ktos znajomy je tu zobaczy i narobie sobie wstydu

Gość Pakula
powiedz mi tylko po co komu opinia obcych osob niewiadomego pochodzenia :) w zyciu bym tu nie zamiescila.

No a ja sie własnie wstydze bo szczerze mówiac to jest załosne wrzucic swoje zdjecie i prosic o opinie czy fajnie wyglądam. jakby moja rodzina badz znajomi natkneli sie na moje zdjecie tu to bym chyba padla ze wstydu

Zdjecie w stopce jeszcze ujdzie choc i tak siara bo prędzej czy pozniej zaczną oceniac fote

chcemy:)

Gość tylko pytam.,.,.
ja wrzucilam zdj do oceny oczywiscie z zakryta twarza. nikt mnie nie rozpoznal a fajnie poznac czasem zdanie osob ktore cie nie znaja bo znajomi zawsze beda ci mowic ze jest ok nawet jesli tak nie jest!

Gość na sranie nam twoje zdj
:o