Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaaa2010

ON JEST MŁODSZY...

Polecane posty

Gość kamilaaa2010

Poznałam faceta,ja mam 29 lat on 24.Fizycznie nie widac różnicy zadnej.Chciałam Was zapytac jak to jest z młodszymi?czujecie ta różnice?ja mam dziecko,on jest wolny jak ptak... spotkalismy sie,było miło i na luzie bo on wszystko na luzie bierze. Chodzi na imprezy,ma mnóstwo kumpli,jest fanem sportu jeździ na mecze jako kibic,bo po kontuzji nie gra juz piłke,lubi gry komputerowe. Pytam się czy mu nie przeszkadza że jestem rozwódka z dzieckiem a on się śmieje że gdyby mu przeszkadzałoto by sie ze mną nie spotykał. To początek znajomości,mam setki wątpliwości..a on na dzień dobry wysyła mi sms:Hej malenka.Właśnie sie obudziłem i zamknąłem oczy jeszcze raz z nadzieją ze jak ponownie otworze to będziesz obok.Ale niestety nie ma Cię.Myślę o Tobie i kombinuje gdzie Cię dziś wyciągną?moze weżmiesz swojego synka i pojedziemy na basen? normalnie rozwala mnie.Poprostu dopiero co się poznalismy a on juz z moim synem na basen chce smigac.Powiedzcie czy ja jestem taka sztywna czy on taki wylajtowany?on w niczym nie widzi problemu.Wyobrazcie sobie że na drugie spotkanie napisał smsa ze moze pojedziemy do niego bo ma wolną chate.Normalnie był pogoniła gościa a on dopisał:Tylko nie szukaj tu erotycznego podłoza w mojej propozycji,bo ja Ci tylko rybki w akwarium pokaze:-) normalnie nie nadazam za nim...pojechałam wyobraźcie soboe na ta jego chate i spoko,normalnie sie zachowywał,wesoły,wyluzowany. Ja chyba juz za stara jestem na takie zycie:-)

A już przeoczyłam:P No wiesz skoro to początek znajomości, to poczekaj, zobaczysz jak sie to rozkręci, nie ma narazie co rozkminiać;)

Gość kamilaaa2010
tak jak napisałam ja 29 on 24

Gość sssssssssssssssssssssssssss
ka-rola przeczytaj kobieto pierwsze zdanie

Gość ja mam 31 mój facet
26, mieszkamy razem prawie rok, jesteśmy para od 2 lat, wyglądam na młodszą od niego, nie mógł uwierzyć ile mam lat kiedy mnie poznał, musiałam mu pokazywać dowód (zresztą nie pierwszy raz :P) nie mam dzieci i nie zamierzam mieć, on też, dogadujemy sie bardzo dobrze, dzięki niemu zyskałam wigoru, on dzięki mnie "dorósł"

Gość h e h e :D
Jezeli zaiskrzy, bedziecie sie miedzy soba dogadywac, mieli wspolne tematy i podobne zapatrywania na zycie, to wiek nie gra roli. Wiecej odwagi Autorko. Bedzie, co byc musi. Powodzenia.

Gość ja mam 31 mój facet
nie spędzamy tez całego wolnego czasu ze sobą, kurczowo trzymając sie siebie, to jest zwyczajnie nudne i kazdemu moze zbrzydnąć, ja przeczsuję sklepy, on w tym czasie jezdzi na rowerze i tak jest dobrze myśle, ze gdyby było jakies diecko i gdybym oczekiwała ze będzie mu ojcował to już by go przy mnie nie było, niestety...

Gość ja mam 31 mój facet
jeśli tamten chłopak uwzględnia w swoich planach twoejgo dzieciaka to powinnaś tylko sie z tego cieszyć, tylko uważaj zeby nie było tak ze oni sie obejrzysz a będziesz miała dwóch synów, młodszego i starszego :P (którego trzeba np. utrzymywać)

Gość jusstus
Czego się nie robi żeby bzyknąć kobitkę :)

Gość kamilaaa2010
on pracuje... też my slałam na poczatku ze chce mnie bzyknac...jego koledzy sa w szoku ze sie ze mną pokazuje bo on jak twierdzą nigdy nie miał dziewczyny śmiali sie ze mam na niego pewnie jakiegos haka i wogóle pierwszy raz odpuscił mecz zeby sie spotkac ze mną.Obiecałam ze na nastepny mecz pojade z nim .Nie przegina w sutuacjach sam na sam,siedzi grzecznie,nawet nie przytuli ale działa tak na spontana np.Szlismy ulicą a on nagle chwycieł mnie za reke i mówi biegniemy szybko bo nam tramwaj ucieknie,ja mówie wolniej bo mam buty na korku a on na to no widzisz na następne spotkanie musisz byc w trampkach:-) rozwala mnie na kazdym kroku,tą młodoscia,wigorem pozytywnym nastawieniem i luzem.Zastanawiam sie czy on bywa powazny

Gość ratunku na pomoc
Rozwalaja mnie tacy faceci... POZYTYWNIE:) Nie skacze koło Ciebie jak małpa, nie błaznuje, nie popisuje się kasą itp. żywiołowy, spontaniczny, bezpośredni. Uwielbiam to w facetach:) A jak poczytam na necie ilu facetów ma problem jak podrwać kobietę, jak się silą na durne komplementy, prezenty i jęczą, ze nie wiedzą... masakra. Właśnie takich facetów jak ten Twój lubię:) Tak na marginesie: mój jest młodszy ode mnie o 8 lat:) Różnicy nie widać, jesteśmy ze sobą 2 lata, mieszkamy od 7 m-cy:) I własnie ujął mnie swoja spontanicznością, uśmiechem...

Gość o ludzie , co za
jak zdarzy sie powazniejsz sytuacja , to zobaczysz jego zachowanie. A dlaczego mialby nie byc odpowiedzialny?Jest mlody, cieszy sie zyciem i jeszcze Tobie moze sie to udzielic? Czego chciec? Moj dziadek byl o 4 lata mlodszy od babci. Tylko, ze on byl beztroski az do bolu, mial 2 kochanki rownoczesnie. Dziadek a twoj chlopak to dwie rozne osoby. Moze bedzie ok, obserwuj i ciesz sie zyciem.

Gość roxanna446
5 lat to żadna różnica a z wiekiem jeszcze sie zaciera. Mój jest 14 lat młodszy tyle że jesteśmy starsi od was, z wiekiem nie ma żdnych problemów... sa inne Fajny ten twój chłopak.

Gość kamilaaa2010
no właśnie,ja poprostu boje sie ze jak bedzie powazniejszy problem to tez taki lajtowy bedzie...

A nie da się jakoś tak "cichaczem" zasięgnąć opinii o nim? jaki jest, czy były w jego zyciu jakiekolwiek kobiety i jak sie to kończyło? To, ze ma poczucie humoru i tak się zachowuje nie oznacza, że jest lekkoduchem. Nie bronię go, bo go nie znam, ale wiesz, kto nie ryzykuje... Z drugiej strony rozumiem, że masz dziecko, że boisz się zaangażowania i pewnie nie wiesz, czy on tak na poważnie, czy sam chce się sprawdzić jako facet i bawi sie Tobą. Powodzenia:)

Gość kamilaaa2010
Mówił ze był z dziewczyną przeszło rok temu ale rozstali sie a ona ma juz męża... dziwny facet.Zadzwonił czy możemy spotkac się później bo on przez kilka godzin musi zają sie chrześniakiem bo siostra musi gdzieś wyjechac.No i ok ale to dziecko ma niecałe 3 miesiace to chyba nie jest taki nieodpowiedzialny skoro siotra powierza mu w opieke takiego maluszka... matko ale mam mętlik w głowie

Gość kamilaaa2010
Mówił ze był z dziewczyną przeszło rok temu ale rozstali sie a ona ma juz męża... MIAŁO BYĆ: że był rok z dziewczyną jakis czas temu

Gość Caffe jesienią
14:07 to na plus...) Czyli ma walory na ojca i męża. Faceci z reguły są wyluzowani:D

U mnie jest dokladnie tak samo z wiekiem jak u ciebie,tylko ze ja poznalam swojego meza 4 lata temu,po roku wzielismy slubm,mamy synka i czekamy na druga dzidzie,Acha i tez mam syna z pierwszego zwiazku :).Pomimo watpliwosci co do roznicy wiekowej nigdy nie zalowalam ze sie z nim zwiazalam.Wczesniej mialam starszych partnerow i bez przesadzania moge powiedziec ze jesli chodzi o dojrzalosc emocjonalna to do piet mu nie dorastali.Takze nie zawsze starszy znaczy madrzejszy a mlodszy glupszy.Pozdrawiam i zycze powodzenia.

Gość kamilaaa2010
wczaoraj sie spotkaliśmy,było fajnie i wesoło. Wczoraj zaczelismy opowiadac o odpowiedzialności.Powiedział ze nigdy sie nie zastanaiał nad tym czy jest odpowiedzialny czy nie bo to nie on jest od oceniania.... stwierdził ze jest wesoły,pozytywnie zakrecony ale stabilny emocjonalnie więc jesli to mi przeszkadza to mozemy zostac kumplami bo on nie zamierza mi udowadniac ze mozna na nim polegac. rozwalona jestem.... rano napisał smsa-Tęsknie,nie chciałbym Cię stracic...

"jego koledzy sa w szoku ze sie ze mną pokazuje bo on jak twierdzą nigdy nie miał dziewczyny" To wszystko wyjaśnia. Stare prawiczki zawsze kończą w związkach z pannami z dzieckiem, bo to najbardziej zdesperowany typ kobiet 🖐️

Tarot, daj sobie na wstrzymanie, co? To nie temat o wróżeniu, a jedna reklama wystarczy:P Autorko, piszesz, koledzy mówią, ze nie miał dziewczyny, a on twierdzi, ze z jakąś się spotykał... jak to w końcu jest?;)

Gość Z młodszym jest ciężej
Trzeba ciągle dbać o wygląd żeby młodo wyglądać przy takim. To męczące. Mam koleżanki które są z 6 lat młodszymi. Z ich opowiadań nie zazdroszczę im.

Gość L.H.O.O.Q
nad czym tu sie zastanawiac? znalazł się fajny, wyluzowany mezczyzna, nie szukaj dziury w całym tylko umawiaj się z nim jak Ci sie podoba - bo nie mam zadnych watpliwosci ze Ty mu sie podobasz :)

Gość kamilaaa2010
jeśli chodzi o znajomych to mieli na mysli ze on taki anty dziewczynowy:-) nigdy nie miał dziwczyny, w sensie ze nie miał bo nie chciał,pewnie latał z kwiatka na kwiatek po rozstaniu z ta swoja albo go wogóle nie interesowały panienki:-) a co do sexu...nie wygladami na prawiczkam hehe

Gość mysza90
no fajny ten twoj facet ;P

Gość MAAABEEE
Ja też bym chciała poznać takiego fajnego , wyluzowanego faceta. Ciesz sie chwilami z nim bo nieczęsto takich sie spotyka. Wokol sami sztywniacy.