Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zła mama Synka

Jestem złą mamą... Strasznie się z tym czuje

Polecane posty

Gość Zła mama Synka

Jest mi cholernie źle :( Mam okropne wyrzuty sumienia :( Dziś w nocy mój pół roczny synek marudził, więc wzięłam go do siebie do łóżka i nie wiem jak to się stało, że leżał nie od strony ściany i w pewnym momencie spadł... :( :( :( :( Uwierzcie, że strasznie się z tym czuje, że dopuściłam do tej sytuacji :(

Gość zapłakana izabela
ale nic mu sie nie stało???czym sie przejmujesz???naprawdę nic sie nie stało!!!to się zdarza, ja mam roczną córkę przez moją nie uwagę ostatnio tak się przewróciła że rozcięła wargę i dziąsło, krew strasznie sie lała, ale takie dzieciaczki są

Gość Zła mama Synka
Nic, tylko strasznie płakał :( upadł na brzuszek :( Obejrzałam go całego, po naciskałam czy nic nie boli ale wszystko w porządku, na szczęście. Cholera na prawdę strasznie źle mi z tym, wiem że to moja wina. Jak głupia mogłam do tego dopuścić!!! :O Mam straszne wyrzuty sumienia.

Gość zyxell
babo przestań!!!! ty wiesz ile razy twoje dziecko jeszcze poleci z krzesla, stolu, schodow, lóżka... to nie twoja wina, to się zdarza każdemu!!!! pewnie juz o tym nie pamięta;)

Gość zapłakana izabela
ja śpię cały czas z córeczka i też śpi nie od ściany, upadł płakał bo sie przestraszył, jak na brzuszek spadł to na pewno mu nic nie jest, gorzej jak by na główkę, wypadki się będą zdarzać teraz coraz częściej, a ty autorko tak nie przeżywaj, wiem jak to jest, moja córeczka chyba małą ze 4miesiąće jak dostała w głowę oczywiście nie chcąco, ale dostała dość mocno w sam środek, jak ona się wtedy darła, byłam przypadkiem u pani doktor zapytałam czy mogło się coś stac ale jak pani dr mi powiedziała że dziecko jeżeli nie wymiotowało czy nie było jakieś inne to jest ok, przygotuj sie że z dziećmi będzie coraz gorzej, a jak zacznie wstawać raczkować i chodzić co w tedy będzie??

Gość internautka kafeterii
ja jestem po raz pierwszy mamą i jestem młoda mam 22 lata ale wypadki będą teraz się zdarzać

Gość Zła mama Synka
Tak wiem, że jeszcze nie raz się wywali, nabije siniaka, rozwali kolano czy inną część ciała, tylko teraz wiem, że to moja wina bo ja nie dopilnowałam. Całe szczęście, że nic mu sie nie stało. Pewnie macie racje, że przesadzam :)

Gość zyxell
nie przesadzasz, bo jesteś mamą i twoim obowiązkiem jest sie martwić;) ale trzeba się martwić z glową;)

Gość ani wstyd ani duma
to polyz jakis koc czy maly materac przy lozku jakby spadl ejszcze raz.....