Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo tesknie

dlaczego on nie chce wrócic

Polecane posty

Gość tak bardzo tesknie

do mnie i naszej coreczki. Wiem, ze powinnam dac sobie spokój ale tak bardzo tesknie za tymi wszystkimi chwilami.... za NAMI:(

Gość tak bardzo tesknie
nie ma urzekajacej historii. Bylismy ze soba baaardzo dlugo, mamy małe dziecko ale nie mieszkamy razem. ja bym chciala ale on widocznie nie. Mieszkamy z rodzicami, a ze on kilka miesiecy temu poklucil sie z moja mama powiedzial, ze nigdy wiecej do mnie nie przyjdzie. Przez to przestalismy sie widywac, wiadomo ja musze zając sie dzieckiem. I powiedzial ze nie bedzie ze mna, bo nie widzi ze mna przyszlosci. Jak mógł a przez te 8 lat widział przyszlosc... eh

Gość o ludzie , co za
jak chcesz uslyszec komentarze ,w miare sensowne, to rozwin swoja mysl KOBIETO

czekaj to on pokłócił się z twoją matką a porzucił ciebie i dziecko? to znaczy nie porzucił bo nigdy z wami nie był ale miałaś nadzieję na świetlaną przyszłość? wspólne pomieszkiwanie w domu starców na emeryturze? rzeczywiście stracić taki skarb........

Gość o ludzie , co za
do bycia ze soba nie zmusimy partnera. Widocznie na reke mu byla sytuacja z twoja mama.Gdyby mu zalezalo na Was , a nie moglby z tesciowa mieszkac, to poszukalby dla Was nowego lokum. Wnioskuje, ze tak nie zrobil i poszedl po najlzejszej lini oporu , czyli dal noge. Co tu powiedziec? Przykre ale musisz zyc dalej , chocby dla dziecka. On alimenty i wolna reka .

Gość mnie tez to dziwi
toc on jest szczeniakiem ktory stawia na pierwszym miejscu wlasna wygode! jak mozna sie tak zachowywac majac dziecko? no kurva