Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaaaa1111

Osamotniona w 8 mies. ciąży - P O M O C Y !

Polecane posty

Gość zagubionaaaa1111

Witajcie kobiety... Zostałam sama w 8mies. ciąży... bardzo boję się przyszłości... że sobie nie poradzę itp. Zastanawiam się czy chce tego dziecka skoro jego ojciec mnie tak skrzywdził... Proszę pomóżcie mi, bo bardzo mi ciężko :(

Gość ppppppllllllllllll
głowa do góry, jak urodzisz dziecko to zobaczysz że poczujesz wielkie szczęście, wszystko się ułoży!!! nie jesteś sama masz dziecko, teraz już zawsze będziecie razem:)

Gość zagubionaaaa1111
dzięki !!

Gość suche gacie na dnie morza
Wiem, ze latwo jest mowic z boku, sama jestem samotna matka i wiem co znaczy zostac samej w ciazy .... coz moge powiedziec .... wejdz na babyboom.pl znajdz zakladke "samotni rodzice" a tam "samotna matka-samotna w ciazy" tam jest sporo dziewczyn w podobnej sytuacji, ktore beda w stanie podtrzymac Cie na duchu :)

Gość zagubionaaaa1111
dzięki :))) Już tam idę

Gość jedynaczkaaaaa
to po coś z takim typkiem robiła sobie dziecko, trzeba było go dobrze poznać, nie mów tylko, że ileś lat jesteście razem itp. bo nawet mozna być 10 lat ale jak facet nieodpowiedzialny, pijak itp. moze zostawić, także trzeba było wcześniej się zastanowić i rozważyć jego wady. Teraz za późno. On może miał ciebie do pieprzenia, a ty myślałaś, że jak będzie dziecko to się zmieni.