Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calineczka12345

prosze o wypowiedz

Polecane posty

ja kupowalam czesc ubranek uzywanych ale nie z internetu bo lubie dotknac i obejrzec z bliska. Ale jesli to jest z allegro to zawsze masz prawo zwrotu do 10 dni

Ile byś odpowiedzi nie dostała to i tak trzeba samemu decydować co i w jaki sposób kupujemy (tak na zdrowy rozum). Ja nie mam problemu z tym żeby kupić dla noworodka (używane) śpiworek do spania czy kombinezon zimowy na wyjście z szpitala przez allegro ale nie kupiłabym już odzieży którą dzieciaczek nosi przy samej skórze czyli body, pieluchy tetrowe (choćby nie wiem jak uprane i odkażone) czy lekkie czapeczki po kąpieli. Co do zabawek to nie zastanawiałam się myślę że najmłodsze dzieci dużo ślinią i trzymają je w buzi , ocerają o nie dziąsełka a czasem wyrzynające się ząbki także plastikowe mogą mieć ryski a z tworzyw materiałowym niby można przeprać ale ja i tak wolałabym policytować albo kupić okazyjnie ale nowe.

Gość hoop cola
Ja mam gównie rzeczy i zabawki - te drozsze np. fisher price uzywane.

ok dzieki za wypowiedzi jak kupuje małemu od urodzenia ciuszki uzywane i jakos nie miałamz tym problemu teraz mam ochote zalozyc skep internetowy z takimi ciszkami poniewaz np. ja nie mam jak wychodzic z domu z synkiem i kupowac ciuszki kupuje przez internet i teraz mysle o takiej działalnosci dlatego prosze o opinie

Gość a ja jestem jedynaczka
tez chce zalozyc taki sklep :-D

Gość a ja jestem jedynaczka
jestem z mazowieckiego, jak chcesz, zostaw mi numer, ja musze sobie zalozyc konto. Odezwalabym sie wieczorkiem, bo zaraz zmykam.

calineczka, tak jak już któraś mama pisała- ciuszki typu kombinezon, spodenki, bluza dla noworodka mogą być używane, te co przy skórze ja też kupuje nowe (dla drugiego mam po mojej córci ale to co innego), a dla mojej prawie dwuletniej damy kupuje też czasem używane bluzeczki, spodnie, sweterki, sukienki. A co do zabawek, to jakie masz na myśli? pluszaki, lalki czy większe gabaryty?? Co prawda jeszcze nie kupowałam nigdy używanych zabawek, ale kto wie? jak coś ładnego się trafi to można kupić. Byle nie grzechotki i to co dziecko bardzo ślini, bo nawet jak umyjesz to w zakamarkach zostaje ślina innego dziecka, tak myślę.