Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkoncu na prostej

Bogata.

Polecane posty

Gość Wkoncu na prostej
Pierwszego tira wzielismy na raty. Jeszcze go spłacamy. A było to 3 lata temu, w sumnie 3 na raty a 2 za gotówke., Wyjechalismy za granice Ja sprzatałam przez rok na domkach prywatnych, czyli jako sprzatczka i do tej pory sprzatam z nudów i chodze do szkoły ucze sie jezykaa facet jezdził tirami u wujka. Ze wzgledu na duży dochód dali nam na kredyt. Dziekuje ze sie cieszycie. XZycze wam wszystkim wysokich dochodów, i nie czekania do 10.

autorko wielkie gratlacje :) oby tak dalej :) tylko błagam, bo tego w ludziach nienawidze (mam nadzieje ze z twoim przypadku tak nie będzie) jest takie przysłowie: najgodzej zrobić z dzieda pana. Mam nadzieje że ci woda sodowa nie uderzy do głowy. :)

Gość Wkoncu na prostej
oj helenka ni bój sie, mi to nie grozi, szanuje kaszdy grosz, wiem co to znaczy nie miec nic.i poza tym pracuje a nie musze.

autorko nie chodzi mi owydawanie kasy na głupoty :) tylko o podejście typu: wyżej sra niż dupe ma ;) ale jeśli ci to nie grozi to super. Pozdrawiam i trzymam kciuki żeby było jak najlepiej