Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegrowicz nr 1976

Czy ktos kupuje albo sprzedaje na allegro?

Polecane posty

Gość Allegrowicz nr 1976

Czesc, robie porzadek w szafach i mam pelno bizuterii, ktorej nie uzywam. Pomyslalam ze wstawie ja na Allegro. I tu pytanie do Was - do Kupujacych, czy podoba sie Wam ta bizuteria (jesli nie - dlaczego), czy jest droga / tania? A do Sprzedajacych - co sie sprzedaje, bo sprzedalam juz troche rzeczy z tego konta, troche z innego i nie potrafie odgadnac, czemu wlasnie to sie sprzedaje a inne nie ;) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19748089 Mam tez pytanie o ksiazki i ubrania, bo wydaje mi sie ze raczej nie oplaca sie ich sprzedawac. Konkretnie mam ubrania, w dobrym stanie i niektore nowe, ale raczej nie jakies markowe, ksiazki z kolei to albumy i powiesci np. cykl Ania z Zielonego Wzgorza. Ten cykl moze pojdzie, ale tez nie wiem, wystawic osobno czy razem ;) Dziekuje za uwagi i pomoc i pozdrawiam

Gość bransoletka bardzo
mi się podoba:)

Gość ,,,,/;yghfxgdg
ubrania ciężko schodzą ale są lekkie,przesyłka tania,natomiast książki ciężkie i używane kosztują grosze.lepiej ubrania

Gość Allegrowicz nr 1976
Ksiazki, myslalam, ze ktos z mojego miasta moze kupilby np. cala paczke ksiazek dla dzieci za 20 zl. Mam tez albumy, ale one chyba nie budza zainteresowania :(

Gość bransoletka bardzo
jest taki portal mojeciuchy.pl tam mozesz wystawic za darmo:)

Gość bransoletka bardzo
ja tam sprzedałam kiceke slubną. a na allegro nie poszła

Gość Allegrowicz nr 1976
Dziekuje bardzo. A mam pytanie ktora bransoletka Ci sie podoba, bo sa 3 ;) Moze znacie tez jakies strony - poza Gumtree - gdzie mozna sie wymienic roznymi (!) rzeczami? Bo zrobilam porzadki i mam 3 szafy przedmiotow, ktorych chcemy sie pozbyc. Mamy = cala moja rodzinka :)

Gość też jestem z Poznania
jesli masz jakies fajne ksiazki dla dzieci to napisz prosze jakie, moze bede zainteresowana :)

Gość Allegrowicz nr 1976
Teraz akurat jestem w pracy, ale moze moglabys mi napisac maila z tym pytaniem? wrzos1979@gmail.com Jak wroce do domu, sprobuje je spisac. Na pewno mialam basnie Andersena i jeszcze jakis duzy zbior bajek w twardej oprawce, kilka moim zdaniem ladnych graficznie ksiazeczek z ilustracjami akwarela, ktoras czesc Kubusia Puchatka. Ksiazki widac, ze sa uzywane, stan niektorych jest dobry, niektorych tylko dostateczny, no ale nie chce za nie jakichs kokosow :)

Gość bransoletka bardzo
Ta druga bransoletka :) Co do tych wymian to zobacz sobie na ojej.pl i olx.pl Może jest tam coś takiego. Na mojeciuchy.pl też można wymieniać:)

Gość Allegrowicz nr 1976
No i akurat w przypadku ksiazek jestem tez otwarta na propozycje wymiany :)

Gość Allegrowicz nr 1976
Dziekuje Wam za opinie. Bransoletka, a co sadzisz o cenach?

Gość bransoletka bardzo
z mojego punktu widzenia- jak masz towar za 1zl a przesyłka kosztuje 5-6 zł to bez sensu. Trzeba było wystawić za 5-6 zł a przesyłka gratis:) takie jest akurat moje zdanie ale niech inni się też wypowiedzą to będziesz miała kilka opinii :) Co do cen. WYstawiłaś jako licytację także to już kwestia klientów ile zechcą dać :)

Gość też jestem z Poznania
napisałam @, właśnie nie mam zbytnio kasy na nowe ksiażki, a córka ma 3,5 roku i czasem jeszcze w radości potrafi uszkodzic ksiazke, dorysować coś na ilustracji albo wylać sok, wiadomo :)

Gość Allegrowicz nr 1976
Hm, chodzilo mi o aukcje z cena powyzej 1zl, to najnizsza cena jaka chcialabym uzyskac :) te nieliczne aukcje od zlotowki to badanie rynku. Zamiast przesylki gratis jest mozliwosc odbioru osobistego :) Kolezanko z Poznania - postaram sie napisac dzis, przynajmniej czesc ksiazek. Ale to dopiero poznym wieczorkiem.