Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze cos

Przypierdala sie do mnie zona kolegi

Polecane posty

Gość zawsze coś
No on mi mówił- że krzyczy przy dziecku

Gość sarastiq
to ona sie dopierdala do ciebie czy do niego?

Gość zawsze coś
no do mnie

Gość sarastiq
znaczy dzwoni do ciebie? krzyczy na ciebie? co konkretnie robi?

Gość zawsze coś
sarastiq Spotykamy sie a piwie naz na 2-3 m-ce. Rozmawiamy częściej. Nie ma za wielu znajomych, nie mam chorej satysfakcji, nie jestem jedną z kobiet, której byle facet imponuje bo uważa mnie za atrakcyjną.

przepiertala sie do niej ale nie bezposrednio tylko poprzez meza, ktory to jest jej kolega z branzy ale tak naprawde to przyjacielem, bez ktorego nie da sie zyc :)

Gość zawsze coś
czizas Heheh dzięki- kochana jesteś ;) dodaj jeszcze że mam duże EGO :D

Gość sarastiq
z nia sie chyba na piwie nie spotykasz bo piszesz, ze nie ma z kim dziecka zostawic okresl sie zatem czy to ona sie dopierdala do ciebie czy masz problem z tym, ze ten twoj kolega, do ktorego ona sie dopierdala, ci o tym opowiada i przeszkadza w spokoju wypic piwo

Gość zawsze coś
ja jej współczułam do momentu jak zostawiła głodne dziecko na caly dzień "bo miała depresje"

no i co cie obchodzi co oni miedzy soba rozmawiaja. zajefajny maz jak od razu do obcej laski z jezorem na skarge leci. jeszcze pewnie poszkodowanego udaje. taki on biedny, ta zona taka niedobra, i jeszcze zycie zmarnowal ze sie z nia ozenil.

Gość zawsze coś
Przeszkadza mi, bo nei robie nic złego i nie ma zamiaru spokojnie stać jak ktoś mnie obraża bez powodu

Gość sarastiq
juz wszystko wiem w takim razie jestes durna, niedopchnieta i zawistna osoba powodzenia

Gość zawsze coś
Może i jestem ale nie jestem uwodzicielką czyiś żon z małym ego której imponuje każdy facet

zawsze cos - nie o to chodzi ze im sie nie uklada w malzenstwie w zwiazku z czym gosc ma prawo do wyplakiwania sie w Twoj rekaw. najpierw niech rozwiaze swoje problemy a potem nawiazuje przyjaznie z kobietami. Nawet sie nie obejrzysz jak do Ciebie przyleci ze sie rozstal z zona i chce zebys go pocieszyla, najlepiej namacalnie. i nie wciskaj kitu ze podtrzymujesz znajomosc bo chcesz postawic na swoim :)

Gość zawsze coś
Zdesperowana Domowa Żona Myślisz, że chłopak szuka przygody?

Gość zawsze coś
Podtrzymuje bo też go potrzebuje.

Gość zawsze coś
...bo potrzebuje z kimś porozmawiać oprócz z mężem. Przecież żale się na forum! O czym to świadczy? że nie ma za wiele osób w moim życiu

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko nie dziwie sie żonie Twojego przyjaciela, za kogo Ty sie uwazasz co???? Widac ze mimo ze nic nie chcesz od niego to masz radoche z tego ze wkurzasz jego zone :o nie wpieprzaj sie w czyjeś małżeństwo bo ewidentnie to robisz, co Cie obchodzi ile ona smsów pisze i jakie maja układy to ich sprawa nie Twoja , a Ty jestes załosna suka bez godności, gdybys ja miała zrezygnowałabyś z takiej znajomosci, nie dziwie sie jego zonie ze Cie obraza, gdbym była na jej miejscu zrobiłabym z Toba porzadek :o

Podtrzymuje bo też go potrzebuje." no widzisz a powinnas potrzebowac wlasnego meza a nie kolegi z branzy :)

Gość zawsze coś
Mąż nie jest do wszystkiego i nie może słuchać non stop tego samego ode mnie

Gość zawsze coś
Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nie oceniaj przez pryzmat własnego nieudanego życia

jezeli chcesz byc taka super przyjaciolka to wyslij goscia do poradni malzenskiej, nie dzwon do niego i nie proponuj spotkan, jako dobrej przyjaciolce powinno ci zalezec na tym aby pozbierac mu zycie rodzinne do sensownej kupy

Gość zawsze coś
Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nie oceniaj przez pryzmat własnego nieudanego życia

Gość zawsze coś
Zdesperowana Domowa Żona w niczym, zginęli mi niedawno rodzice w wypadku samochodowym straciłam wszystko, co kochałam, czasem wyżalić się jednaj i ten samej osobie, każdego wieczora mówić to samo to za mało...