Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze cos

Przypierdala sie do mnie zona kolegi

Polecane posty

Gość KasiaMałyMotyl
Zawsze szczery popieram Cie w 100% :) Dlatego trzeba pilnowac mężów zanim dadza sie omamic takim żmijom :)

chyba masz rację, nie mniej jestem pewna, że na świecie pełno jest takich panienek, które niejednej żonie napsuły krwi. U mnie owa sytuacji i jeszcze jedna następująca kolejno doprowadziły do dwuletniej depresji, którą mam nadzieję, z powodzeniem, wyleczyłam prawie całkowicie.

oj wy baby zawsze myslicie odwrotnie niz trzeba:-) to nie te panienki wam psuja krew, to wasi faceci, przeciez nie sa marionetkami, doskonale wiedza w co sie pakuja, co wiecej przeszkadzaloby im, gdybyscie to wy korzystaly z takiej "pomocy" i zachwycaly sie "waszymi piosenkami" :-)

Bo my baby, właśnie takie jesteśmy; jesteśmy w was wpatrzone, jesteście naszymi rycerzami na białych koniach; nie macie absolutnie żadnych wad, więc jak można was obwiniać o takie złe rzeczy; przecież to te niedobre, wścibskie puszczalskie suki czyhają na was i na wierność waszą jako ten smok na dziewice. zupełnie serio to masz rację, ale niestety większość z nas myśli tak, jak powyżej

Gość dcfvgbhjknm
15:55 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery to byla prowokacja" byla albo i nie byla ale pewne jak amen w pacierzu ze ty i twoje imie to "prowokacja" :)

Gość KasiaMałyMotyl
moze i to była prowokacja, ale temat całkiem prawdziwy i z życia wziety ;)

Gość KasiaMałyMotyl
tak to nasi mężowie sa winni bo to oni powinni olac takie baby, ale one sa takie biedne i pokrzywdzone przez zycie i nawet ja sie dałam nabrac ;)

korzystajcie korzystajcie albo zmądrzejemy, ale dalej będziecie nas robić w jajo; z drugiej strony gdyby nie nasza kobieca wojna, i to, że samo kobiety robią sobie pod górkę nie stosując się do porządnych zasad typu: - zajęte, nie korzystam; - nie wypinam tyłka dla korzyści; - nie wypinam tyłka, żeby pokazać, że jestem lepsza itd. świat byłby duże lepszy, i śmiem twierdzić, że nie byłoby tylu wojen ...

Gość KasiaMałyMotyl
Masz racje Mika, ja zanim totalnie skonczyłam z moja "przyjaciółka" to wiele razy mówiłam ze denerwuje mnie jej zachowanie a ona zawsze reagowała jakims głupim dowcipem na to albo wmawiała mi ze mam bujną wyobraźnie :O

mika nalezy pamietac o czyms jeszcze kobiety tez robia w jajo swoich facetow, tak samo jak faceci robia w jajo kobiety niestety jestesmy jako gatunek bardzo egoistyczni i wyznajemy prawo kalego :-)

zawsze szczery ale my to robimy z finezją; po nocach obmyślamy plany zemsty; po za tym uważam, że kobiety są bardziej drapieżne i egoistyczne niż mężczyźni; i wg mnie wynika to z natury. Wy wychodziliście sobie na polowanie, a my musiałyśmy walczyć ze sobą o wiele rzeczy (także i o was). Wg mnie kobiety są perfidne, wyrafinowane i bardziej dwulicowe od mężczyzn i jako kobieta stwierdzam to z nieukrywanym żalem. Choć jak się sobie przyjże bliżej, to jestem dokładnym odzwierciedleniem swojego "gatunku". Oczywiście normy moralne w jakiś sposób łagodzą owe naturalne instynkty, ale jak mówił klasyk: "mamusię oszukasz, tatusia oszukasz, ale natury nie oszukasz".

no właśnie, trudno ale jeszcze trudniej mieść świadomość, że jestem taka sama jak inne; chociaż mam nadzieję, że moje wzorce moralne (i to nie oparte na wszechobecnej doktrynie katolickiej) pozwolą przejść mi przez życie w sposób dość zrównoważony i nie krzywdzący drugiego człowieka.

Gość KasiaMałyMotyl
Mika fajna kobietka z Ciebie i dobrze piszesz :)

chociaż mam nadzieję, że moje wzorce moralne (i to nie oparte na wszechobecnej doktrynie katolickiej) pozwolą przejść mi przez życie w sposób dość zrównoważony i nie krzywdzący drugiego człowieka. nadzieje, jak zwyklem mowic, to mozna miec na piekna pogode w czasie urlopu :-)

jesli nie zrozumialas (w co watpie) to chodzilo mi jedynie o to, ze takie postepowanie zalezy wylacznie od ciebie ergo nie mozna miec nadzieji na cos co lezy calkowicie w naszej gestii :-)

natruliś, że zrozumiałam. Jestem jednak zdania, że nie zależy to wyłącznie od nas, pamiętać należy to tym, że nie żyjemy w próżni, a środowisko i nasze bezpośrednie otoczenia wpływa na nas nie tylko bezpośrednio (poprzez reakcję i kontrreakcję), ale i bezpośrednio poprzez naszą zmianę osobowościową, którą nazywam wyostrzaniem lub tępieniem sumienia. Jako młoda dziewczyna nie widziałam więc niczego zdrożnego w pójściu ze swoim kolegą na kawę, teraz wiedząc, że jest żonaty i w domu czeka na niego jego kobieta z malutkim dzieckiem nie zachęcałabym go do tego. Moje otoczenie, status życiowy i przeżycia na tyle wyostrzyły moje sumienie (lub osobowość, jak kto woli), że w tej chwili jest to dla mnie zachowanie nie do przyjęcia. A gdybym była "singielką" z wieloma fuckingfriend-ami (tak modnymi dzisiaj) nie byłoby problemu.

a środowisko i nasze bezpośrednie otoczenia wpływa na nas nie tylko bezpośrednio (poprzez reakcję i kontrreakcję), ale i bezpośrednio poprzez naszą zmianę osobowościową, którą nazywam wyostrzaniem lub tępieniem sumienia. no to pojechalas idac tym tropem mozna miec gotowa wymowke - to nie zalezy ode mnie bo inni tez zdradzaja i chodza na kawy z mezatkami, po prostu doznalem stepienia sumienia :-)

nie chodziło mi o wymówkę, ale o starą zasadę z kim przestajesz, takim się stajesz; oczywiście wychowanie i przestrzegane zasady determinują w większym stopniu twoje zachowanie i często po prostu rezygnujesz ze znajomości, które wg ciebie nie zasługują na kontynuację. Do tego jest jeszcze tzw. wolna wola, a więc zawsze ostateczny wybór należy do Ciebie. Chciałam tylko zauważyć, że po prostu zmieniamy się z wiekiem, i to co kiedyś było dla nas akceptowalne (z rumieńcem przyznam, że instytucja kolegi-kochanka była kiedyś jak najbardziej akceptowalna) w dalszym życiu potrafi być nie do przyjęcia i odwrotnie, coś co kiedyś stanowiło barierę nie do pokonania (nigdy nie zadam się z żonatym facetem), w tej chwili nie stanowi problemu.

aha, i ja wcale nie twierdzę, że to jest w porządku. Ale niestety najczęściej tak jest.

zajeb jej z liścia bo potem zrobi to jej mąż z tobą! działaj puki nie jest za późno!