kochaj-misia 0 Napisano Październik 18, 2010 Witam, 3 miesiące temu odstawiłam tabletki anty, a brałam je przez ok. 1,5 roku na początku novynette, harmonet no i rok czasu diane-35. Przed braniem tabletek miałam nieregularne i bardzo bolesne miesiączki, w trakcie brania tabletek okres się wyregulował i był praktycznie bez bolesny. Pierwszą miesiączkę po odstawieniu miałam regularną ale bardziej to było plamienie niż krwawienie, w następnym miesiącu zaczęłam nową pracę więc miałam naprawdę sporo stresu no i byłam trochę przeziębiona więc miesiączka pojawiła się z kilku dniowym opóźnieniem i też była dziwna bo przez kilka dni skąpe plamienie, jeden dzień krwawienie bardzo skąpe i dalej plamienie... Obecną miesiączkę dostałam z tygodniowym wyprzedzeniem i też jest samo plamienie. W ciągu tych 3 miesięcy współżyłam z partnerem, ale niewiele i stosowaliśmy same prezerwatywy. Wiem, że jest taka możliwość, że wpadliśmy, ale za każdym razem bardzo uważamy. W środę idę do ginekologa, żeby się czegoś dowiedzieć, a opisywałam to wszystko tylko po to, by spytać, czy jeśli jest taka możliwość, że jestem w ciąży, a jestem chora (zatoki) to czy mogę wziąć tabletki przeciwbólowe i antybiotyk?? Myślicie, że te plamienia to oznaka ciąży?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BASIEŃKA 2010 Napisano Październik 18, 2010 Dopóki nie zrobisz sobie test i nie pójdziesz do ginekologa uważaj... na tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach