Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka z wawy

Czy moje dziecko je za mało????

Polecane posty

Gość katarzynka z wawy

Moja córka ma 2 lata, ma kilka ulubionych potraw i nic innego nie chce zjesc ani nawet spróbować. Codziennie je to samo. Na sniadanie tylko kakao 300ml, potem dopiero po jakichs 2 godzinach danio albo jogurt, nastepnie zupa (uznaje tylko 3), tej zupy zje moze z 6 lyzek, potem z pol kotleta z piersi albo jakies male udko (zadnych ziemniakow, surowki), czasem jablko lub banan i wieczorem znow kakao. To wszystko na caly dzien. Jak myslicie czy to wystarczy??? Dodam ze wazy tyle ile powinna z tym ze w dolnej granicy, moglaby wazyc z kilo wiecej.

Gość myślę że skoro
mieści się w normie to ok, ale może ma za mało ruchu dlatego je mało.Pamiętaj że to tylko dwulatka :) myślę że możesz np zrobić jej naleśnika i dać np dżemik i niech sobie wysmaruje go jak chce -wtedy zje chętniej :) albo kupić jakąś "misiowatą wędlinkę " dla dzieci i pewnie jej się spodoba :)

Gość katarzynka z wawy
wierz mi ze probowalam juz wszystkiego, jak czegos nie zna to nie sprobuje, robilam kanapki z oczami, buzkami, pociagi z pokrojonych w kostke kanapeczek... nie ma na nią rady.

Gość myślę że skoro
a próbowałaś apetizer? Mój synek ma 6 lat. I ja mu podawałam bo też malutko jadł. Ale... Okazało się że miał robaki... Co było troszkę dziwne dla mnie bo nie narzekał na brzuszek

Gość katarzynka z wawy
przed chwilą zaczęła wpierdalać sztynkę wielkanocną

Gość katarzynka z wawy
to byl oczywiscie podszyw, na moją apetizer nie dzialal, podobnie jak peritol. Pol roku temu okazalo sie rowniez u niej ze ma pasozyty, ale po wyleczeniu apetyt nie wrocil.