Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znająca jezyka

Co to znaczy CUDDLIES ?

Polecane posty

Gość nie znająca jezyka

Nie znam angielskiego, a nie mogę tego słowa znaleźć w słowniku.

Gość lipdo
to jest chyba jakaś nazwa własna bo takiego słowa nie ma.

Gość nie znająca jezyka
moze wpisze całe zdanie: "I love cuddlies and the kisses" Napis ze śpioszków niemowlęcych jakie dostałam dla dziecka. Nie mam pojęcia co znaczy to cuddlies i nie mogę znaleźć nigdzie.

Gość nie znająca jezyka
zdesperowana żona. Dziękuję tak też myślałam bo to wynika z sensu całego zdania, ze albo o przytulania albo o jakieś głaskanie chodzi. Wielkie dzięki.

Gość dziecko z takimi
śpioszkami to niemała gradka dla pedofilów. czego to jeszcze nie wymyslą jestem oburzona!

Gość nie znająca jezyka
No nie przesadzaj. Śpioszki są cale szare i mają taki napisik. Milutkie są i maluszkowi będzie na pewno w nich wygodnie. To ubranko dla noworodka wiec pewnie za wiele osób go w takich śpioszkach nie zobaczy.

Gość nie znająca jezyka
Chodziło mi o to, ze tylko rodzinka zdąży go zobaczyć zanim mi z tych śpiochów wyrośnie. Bo ja nie mam zwyczaju zabierania noworodków do marketu czy innych miejsc publicznych. Uważam, ze na takie wyjścia będzie czas, a dla maluszka dużo lepszym jest spacerek po parku czy wyjście na podwórko niż do marketu. No a że rodzę na przełomie zimy i wiosny to w samych śpiochach na spacer nie wezmę. Musi być kombinezon. Poza tym ja tam myślę, ze maluszek będzie taki właśnie do całowania i przytulania. Drugie śpiochy dostałam z napisem "if i don't sleep nobody sleeps" I te mi się wyjątkowo podobają.

Gość nie znająca jezyka
To nie moje pierwsze dziecko i mieszkam daleko od centrum więc jakbym chciała targać całą gromadkę do sklepu to żadna to wtedy przyjemność. Wolę zostawić z kimś maluchy, albo wypisać mężowi kartkę co trzeba kupić. Co kto lubi. Dla mnie zakupy z dziećmi to tylko z musu, ale na szczęście mąż jest całkiem rozgarnięty i w kwestii zakupów nieźle sobie radzi. :)

Gość nie znająca jezyka
Przez te 4 tygodnie ( z czego tydzień jest się w spzitalu) można sobie darować zakup nowych butów. Jak sobie pomyślę o niewygojonym kroczu, osłabieniu po porodzie , krwawieniu i piersiach pełnych pokarmu to chyba nowe buty nie są wtedy priorytetem :) Ja nie jestem anty zabieraniu dzieci do sklepu tylko noworodków czyli dzieci 0-4 tygodnie.

Gość nie znająca jezyka
Ja bylam po SN i po tyg w szpitalu drugi tydzień przeleżałam w domu z krwotokiem i nieobkurczająca się macicą, na 3 zaczęłam wstawać i chodzić po domu i na podwórko na chwilę z dzieckiem. Nie w glowie mi byly zakupy, ani tym podobne wyjscia. Teraz bedzie mi jeszcze trudniej bo nawet zakładając, że poród przebiegnie bez powikłań w co nie wierzę bo już mam nieciekawe sytuacje, to w domu nie bedzie jednego bobaska tylko wiecej, a wystrojenie kilkorga dzieci w kurtki zimowe, czapki, rękawiczki i wyjscie z nimi kilkanaście km do najbliższego sklepu to jest wyprawa.