Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajka jedna

księgowa sp. z o.o..

Polecane posty

Gość tajka jedna

Interesuje mnie taka sprawa, mamy firme sp. z o.o., transakcje krajowe, kilku pracowników, około 300 dokumentów miesięcznie do rozliczenia. Moje pytanie brzmi ile za takie firmy biorą księgowe, interesuje mnie coś w stylu obecnosci takiej księgowej w biurze u nas okolo 2- 3 razy w tygodniu, rozliczenie zusów, prowadzenie spraw pracowniczych

Gość bawełka lul
biorą 281 zł i 72 gr

Gość tajka jedna
za poważne odpowiedzi wysyłam swoje noszone majteczki pachnące moimi kobiecymi soczkami

Gość tajka jedna
pytam sie bo obecnie na takich warunkach mamy księgową za 2400 brutto, to chyba troszke za dużo i od dwóch tygodni wszystko mailem przesyła i wogóle nie pojawia się w biurze.

Gość tajka jedna
A ile bierze księgowa za zrobienie firm tzw zerówek? gdzie nic się nie dzieje, kompletnie moze czasem jeden lub dwa dokumenty.

Gość tajka jedna
Dziękuje za poważne odpowiedzi, po rozpytaniu wśród znajomych też usłyszeliśmy z mężem ze okolo 1000 zł. A za 2400 to powinna 8 godzin codziennie na dupie siedzieć w firmie.

Gość przerwatywk@ 32
ciekawe ile bierze księgowa za loda z połykiem

a nie łatwiej podzwonić troszkę i przedstawić swoją sytuację to inne księgowe/firmy podadzą swoją miesięczną stawkę i porównasz sobie? bo przecież cena zawsze jest zależna chociażby od renomy księgowej/miasta itp

Gość ani wstyd ani duma
872 zl i 15 groszy- ja tyle place

Gość ani wstyd ani duma
872 zl i 15 groszy- ja tyle place

Gość tajka jedna
oczywiście ze podzwonie, ale chciałam się tak anonimowo popytać, zeby nie wyskoczyć z czymś idiotycznym

Gość tajka jedna
No więc nieźle przepłacam, a właśnie niby taka renomowana i pomocna miała być ale jak juz sobie umościła gniazdko to poczuła się pewnie za dobrze bo widze ze ewidentnie odawala to co ma zrobić i ani widu ani słychu po niej.