Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamionek

ciąża?

Polecane posty

witam, pisze tutaj bo moja wizyta u gin. dopiero za 2 tyg. a ja juz wariuje... Od ponad miesiaca biore Bromergon na obnizenie prolaktyny. Nie wiem od kiedy sie podwyzszyla gdyz wykryli mi to w szpitalu poprostu przypadek. W moje dni plodne mielismy z partnerem incydent z nieszczelna prezerwatywa, zrobilam test w dniu spodziewanej @ -negatywny, okres dostalam 3 dni pozniej lecz przed @ straszny bol w podbrzuszu glownie na srodku, bole glowy, w czasie @ myslalam ze mina lecz bol jeszcze wiekszy. Dzis mam 8 dzien cyklu i od czasu do czasu boli w podbrzuszu glowa rowniez mam nabrzmiale bolace piersi, pozno zasypiam wstaje w poludnie i jestem zmeczona, ból krzyża i przeziebienie pęcherza, duzy apetyt a dzis male nudnosci... czy powtorzyc test? dzis mija 10dni od ostatniego czy to moze byc ciaza mimo ze mialam okres? PS. nie ukrywam bycie mama mi nie przeszkadza :) Pozdrawiam i licze na jakies odpowiedzi :)

Gość aliceona
powtorz dla pewnosci test. nie wiem czy okres byl normylny. czasem sa przypadki, ze jest okres a kobieta jest na poczytku ciazy.