Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bujaj sie moj poprzedniku

POMOCY!WAZNE PYTANIE DO LEKARZA

Polecane posty

Moja mama przyjmuje leki na nadcisnienie, cukrzyce i migotanie przedsionkow.Obecnie w wyniku przeziebienia ma 38,5 stopni goraczki.Jakie leki bezpiecznie i skutecznie zbija temperature w jej przypadku?Uprzejmie dziekuje za pomoc bamsi1948

Gość f93
Kurwa jak mozna byc tak glupim, zeby na kafe szukac porady LEKARZA pytam sie?????

wszedzie sie pytam! moze akurat trafie na kogos kto wie.a jak nie masz nic do powiedzenia to po chuj sie wtracasz?nic konstruktywnego z twojej strony.

Gość wisnie i czeresnie
Kto wie? A skad wiesz, ze ktos ci nie doradzi zle? Skad wiesz, ze po drugiej stronie siedzi lekarz/absolwent zawodowki/znachor?

Gość studentkkk
najbardziej skuteczny będzie pavulon🖐️

sam sobie zajeb pavulona im mniej na swiecie takich jak ty tym lepiej.nie masz rodzicow skurwysynu podly???????

Gość studentkkk
tak nie będziemy rozmawiać, synek. nie chcesz pomocy tylko wyzywać się to spierdalaj na erotyczne albo uczuciowe🖐️

Gość a może po prostu herbata z
malinami i zimny kompres na czoło? A może zatelefonować do jej lekarza? Mama nie wie co może brać?

Gość autorko jestem pielęgniarką
i moja rada jest taka- gorączka nie tylko jest objawem przeziębienia. Może się pojawić przy naprawdę wielu schorzeniach. Także radzę udać się do lekarza niech sam najlepiej stwierdzi przyczynę gorączki. Gorączke mogły wywołać np leki które Twoja mama przyjmuje.

studentkkk teraz nagle wielka dama z ciebie wychodzi?a kto pierwszy zaczal niesmaczne aluzje z pawulonem???ja priosilam tylko o pomoc, zdenerwowana i zmartwiona, a ty uskutecszniasz sobie zarty.zegnam ozieble.po raz kolejny okazuje sie ze na kafeterii naprawde nie ma czego szukac.

Gość ale które?
myślę że IBUFEN. Niby jest dla dzieci ale właśnie dlaego jest bezpieczny

to przeziebienie-bol gardla, katar.mama ma pzrepisane rozne leki na infekcje kataralna, ale nie pomagaja.w tym momencie jestem z nia poza miastem, nie moge sie ruszyc nigdzie, dlatego pytam.serdecszne dzieki za zyczliwe odpowiedzi:)