Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnaaaaaaajdd

czy myslicie ze to jest fair????

Polecane posty

Gość onnnaaaaaaajdd

Troche zle sie z tym czuje ale teraz uwazam ze za pozno zeby wybrnac z tego klamstewka;/ Jakies nie cale 3 lata temu spotykalam sie z pewnym chlopakiem ale nie bylismy para, tzn on mial dziewczyne a gadalismy ze soba tak jakbysmy ze soba byli, raz sie z nim calowalam....w sumie to zalezalo mu tylko na jednym jesli o mnie chodzi. No coz ale taki typ;/ Potem jakos sie strasznie poklocilismy i nie mam z nim kontaktu do tej pory. Szukalam wsparcia na czaterii, chociaz nigdy wczesniej tam nie wchodzilam. Poznalam tam pewnego chlopaka, z ktorym pisalam najpierw na czaterii i pisalam mu o tym ze jestem zalamana ale nie opisalam tej sytuacji tak jak tutaj, tylko poprostu napisalam ze zostawil mnie chlopak, on mnie pocieszal itd. Potem podalam mu swoj nr gg i jakos tak wyszlo ze pisalismy ze soba prawie codziennie, potem wymienilismy sie numerami telefonow. Po pol roku pisania ze soba poczulam ze on ma to cos, bylam strasznie zauroczona ale balam sie z nim spotkac bo nie chcialam sie rozczarowac. Jednak przelamalam sie i zrobilam to. Obecnie jestesmy para od dwoch lat i bardzo sie Kochamy. Ale nie wyjasnilam mu tej sytuacji, on caly czas mysli ze ja rzczywiscie mialam wczesniej chlopaka a to nie prawda bo on jest moim pierwszym chlopakiem. Czy myslicie ze ta przeszlosc ma jakies znaczenie? Fakt jest to klamstwo ale czy az tak wazne??? Mam 19 lat

Gość wertyuiolk,
zmarnowałam na tę prowokację całą minutę😭 oddawaj!

Gość onnnaaaaaaajdd
w temacie ma byc fer:P heh zapewne wiecie o co chodzi, nie wiem jak to sie pisze;D

Gość niecałe piszemy razem
:classic_cool:

Gość paranormalactivity2
ale masz problem :O

Gość ani wstyd ani duma
chyba ci sie literowka wkradla: Mam 19 lat chyba mialo byc : Mam 9 lat

Gość onnnaaaaaaajdd
ale to nie jest prowokacja, przysiegam tak bylo

Gość onnnaaaaaaajdd
nie 9, mam 19

Gość onnnaaaaaaajdd
nie jestem dziwka i wypraszam sobie. Spalam z jednym chlopakiem i to juz ostatni.Nie pisalam nic o seksie wiec nie wiem skad takie okreslenia. Tak wiem tylko ze wtedy powiedzialam ze zostawil mnie chlopak i on caly czas mysli ze mialam tego chlopaka. Nie bede mu tego mowic bo po takim czasie to bym wyszla tylko na idiotke

Gość Bubulibubabaluba
Rozumiem jakby takie pytanie zadala 15 latka... zenada:o

Gość onnnaaaaaaajdd
Widze ze kazdy mnie tu tylko krytykuje tylko ze jak sobie policzycei 3 lata wstecz to oznacza ze mialam wtedy 16 wiec mialam prawo zachowywac sie w taki sposob. Dziewczyny w tym wieku juz tak maja...tylko ze to pozostalo. A wy sie nabijacie bo nie rozumiecie

Gość mysle ze nie ma sensu mu o tym
mowic teraz

Gość ale nie tłumacz się po co
ale czym się martwisz? Chłopak będzie miło zaskoczony, jak kiedyś powiesz mu, że jest Twoim pierwszym :) A ten, który Cię "rzucił" to był taki, co z nim trochę kręciłaś, parę razy się spotkaliście i nic nie było. No i on potem zrezygnował, i tyle. Wystarczy Twojemu i więcej nie będzie drążył, bo z najważniejszego będzie się cieszył.