Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegoniebodlategozetak

okres u mojej dziewczyny

Polecane posty

Witam, chciałem się coś dowiedzieć... Uprawiałem ostatnio sex ze swoją dziewczyną, spóźnia jej się okres już 8 dzień, boję się, że zaszła w ciążę, jestem niestety za młody na zostanie tatusiem:( dodam że dziewczyna ma anemię, często choruje. tak więc, czy okres może jeszcze być? Czy to że nie ma okresu to 100% że jest w ciąży? Proszę o pomoc.

Gość za młody na tatusia a na
kupienie gumek też za młody?

Gość zfsgggggggggggggggggg
Jeśli jest w młodym weku to może mieć ni regularny cykl . Naj łatwiej niech zrobi sobie test ciżowy albo jeszcze lepiej pójdzie do ginekologa. A ile macie lat ???

to jeszcze nie musi oznaczać ciąży,okres może sie spozniac z roznych przyczyn,chocby dlatego ze ma oslabiony organizm przez anemię,wiem cos o tym.

ja 16 ona 15 kurde, zrozum kolego że to wyszło tak, byliśmy napaleni i nie myśleliśmy wtedy niestety o gumkach...

Gość M&M
okres może spóźniać się z różnych powodów min. zaburzenia hormonalne, stres, przeziębienie i wiele innych. Ale ciązy nie można wykluczyć

no tak, może sie spóźniać, ale już 8 dni? boje się... cały czas o tym myśle...

oj to młodzi jesteście

lepiej niech zrobi test 8 dni to troszkę dużo

Jeszcze jedno, chyba nie miałem hmmm przedwczesny wytrysk? ejakul... nie wiem dokładnie jak to sie nazywa, bo chyba bym czuł, na tym punkcie byłem zawsze wyczulony... dodam że gdy to robiliśmy kiedy już wyjąłem i dokończyłem sam... to miałem duży wytrysk, może to coś ma do rzeczy...

to nie zależy od tego z wytryskiem nigdy nie jest tak samo ale jestes pewien ze nie doszedłes w niej tylko poza nią

na 100% doszedłem po wyjęciu, zawsze czułem ten przed spust czy cos takiego, zawsze jest takie dziwne uczucie i wtedy nawet w prezerwatywach wyjmowałem, a tego ejakulacji czy coś takiego to chyba nie mam, bo nigdy nie miałem czegoś takiego, jestem pewny że w niej nie doszedłem...

o i jeszcze czy twojej dziwczynie juz sie kiedys spuznial tak dlugo i czy postarafes sie zeby sperma nawet jej nie dotkneła bo jestli nie miala z nia jako takigo kontaktu to chyba nie powinna zajsc

szpuszczałem się na brzuch, ale nawet jej nie dotykała rękoma, czekała aż jej papier przyniosę i zetrze, także kontakt miała, ale ci pochwy raczej się nie dostało, no mojej dziewczynie miesiąc, może 2 miesiące temu też spóźniał się dość długo, pamietam, że tez sie baliśmy, ale okres się pojawił, bo nawet jak w prezerwatywach to jest później strach jak sie spóźnia, objaw ciaży raczej nie ma, no i czytałem na forach różnych, że czasem kobietom się nawet spóźnia 3 tyg, że przez choroby, stres itd. a miała stres w ostatnich tygodniach

Gość nie chcesz być tatusiem to się
KURWA NIE PIERDOL!!!! Jedynym pewnym, 100% sposobem na NIE BYCIE TATUSIEM jest CAŁKOWITA ABSTYNENCJA SEKSUALNA!!!!!! debilu

spoko, ale mógłbyś mnie nie wyzywać neandertalczyku:* nie możesz pomóc to się nie udzielaj...

Gość a ty wiesz że seks z 15 latką
jest karalny sądownie?

z tego co wiem to od 15 lat można już, kurde człowieku nie tym teraz sie martwie...

Gość nie mam jeszcze nicku
Z takim podejsciem i z wasza odpowiedzialnoscia to nawet jak teraz nie zostaniesz ojcem to na bank w niedalekiej przyszlosci...I nie mowie tego zlosliwie raczej po to,zebys troche pomysla...glowa;)

Gość purt puurt purcik
zamiast sie bździć lepiej puszczać wiatry, mówią,że nie możmliwe jest zapłodnienie wiatropylne u człowieka, wiec lepiej pobączcie sobie

A wiesz młody, że w płynie pre-ejakulacyjnym (tej wydzielinie z penisa w czasie stosunku) też jest nasienie?

jedni twierdzą, że jest drudzy że nie

skończone 15 jest niekarane. czyli w aspekcie prawnym jak panna kończy 16. Więc jak laska zaskoczyła a rodzice są cięci... to ju noł... Powodzenia! Nie zabieraj się za seks skoro nie jesteś przygotowany nawet w 1% że mógłbyś zostać ojcem, bo żadna antykoncepcja nie daje gwarancji. Tym bardziej że panienka jest młoda, więc jeszcze ma nieregularnie okres - pewnie. I też na pewno nie jest gotowa na dzieciaka, choć ona pewnie prędzej by się z tym pogodziła niż Ty. Zainwestujcie w test, i w ginekologa, jak się okażę na teście że wasz fart, to idźcie i tak do lekarza po antykoncepcję, jak już takie macie parcie na seks że wam przyćmiewa rozsądek i rozum. Życzę farta. I daj znać czy zrobiliście test! i weź pannę za fraki i do lekarza.